BIOINTERNET — tehnologii contemporane pentru business si nu numai!

0

BIOINTERNET — tehnologii contemporane pentru business si nu numai!

Biointernet.

Ce inseamna succesul in afaceri? De ce depinde acest succes? Ce-l împiedică și ce-l ajută?

Noțiunea de criză a intrat cu fermitate în vocabularul de afaceri. Experții fac previziuni si dau sfaturi dezamăgitoare. Mulți susțin că nu ar trebui să luam decizii rapide, și că este benefic sa reducem activitatea de investiții. Cu toate acestea, o astfel de actiune ar crește expresia crizei.

Există multe exemple, capitaluri mari de bani au fost investite în idei inovatoare in vremuri de criză. De exemplu, revista celebra Playboy, a apărut în timpul Marii Depresiuni.

Cum putem reusi în afaceri pe timp de criza, atunci când piata este instabila și conjunctura fluctuează în mod semnificativ? Cum sa luam o decizie corecta in lipsă informațiilor corespunzatoare? Cum putem atrage gânduri și idei inovatoare? Va propun sa încercăm să înțelegem ce contribuie la succesul financiar pe timp de criză.

Succesul afacerii depinde în mare măsură de calitatea deciziilor luate. Succesul calitativ și cantitativ apare la cei care isi folosesc intuiția. Bine — cunoscutul George Soros în cartea sa „Alchimia Finantelor” (Simon & Schuster, 1988), a recunoscut că realizările sale în afaceri s-au datorat intuitiei. Strategia lui de bază este capturarea așteptărilor pieței. Sa acoperi si sa captezi aceste așteptări fără intuiție este imposibil.

Insa nu toți oamenii au încredere în intuiția proprie. Unii oameni de afaceri se confruntă cu o experiență negativă in folosirea intuiției și trec la diferite modele logice. Toată lumea înțelege limitele acestor modele. Cu toate acestea, ele par a fi atrăgătoare datorită rezultatelor teoretice promitatoare. Soros crede că toate modelele financiare sunt niste prostii, menționând că el nu folosește nici unul dintre ele, dar el a fost si ramane un om de succes. El a spus că un indicator — cheie al pieței a fost spatele lui:). Cand avea dureri de spate era sigur ca trebuie sa-si vanda actiunile.:) Dar, pentru majoritatea oamenilor durerile de spate sunt doar un motiv pentru a vizita un medic.

Ce împiedică majoritatea oamenilor sa-si foloseasca intuiția în luarea deciziilor? De ce depinde calitatea procesului decizional?

O soluție intuitiva este, de regulă, greu de justificat. De obicei nu este luata in serios, deoarece se bazează pe informațiile care trec prin subconștient. In ce mod informatia ajunge in subconstientul nostru? Care este structura sistemului de comunicare?si in ce mod aceasta se alimentează cu informații?

Potrivit mai multor cercetători, o persoană are un sistem de comunicare care funcționează prin intermediul câmpurilor electromagnetice. Omul, ca si toate viețuitoarele, emite în mod constant un câmp electromagnetic (lumina), într-o gamă largă de frecvențe. Aceasta lumina este o parte a Sistemului Perceptual Light (LPS), care oferă informații cu privire la mediul înconjurător subconștientului nostru. O parte din această emisie poate fi observata în formă de luminiscenta (efectul Kirlian) cu ajutorul unor dispozitive – GDV Camera. Oamenii de stiinta au descoperit cum cu ajutorul acestei metode putem diagnostica starea fizica si psiho-emotionala a persoanei, avand in vedre ca aceasta luminiscenta este direct legata de starea organismului.

Organismul primește în mod constant informații din mediul inconjurator și oferă la randul sau informații despre sine lumii exterioare cu ajutorul LPS. Prin urmare, calitatea acestui schimb informațional depinde de calitatea perceptiei intuitive.

Sistemul de legătură a omului cu lumea exterioară este influențat de mai mulți factori. Printre acestia: factori naturali, furtuni magnetice, exploziile solare, zone geopatogene, si factori tehnogeni — surse ale diverselor câmpuri electromagnetice, comunicațiile stabilite în mod incorect, relații distructive între oameni, etc. Toti acesti factori creaza distorsiuni în canale de comunicare ale omului. Folosirea informațiilor incomplete sau denaturate duce la răspunsuri intuitive incorecte. Crește semnificativ probabilitatea deciziilor incorecte, scade precizia in luarea deciziilor astfel afectand calitatea afacerii.

Este posibil sa reducem impactul unor astfel de interferențe și sa îmbunătățim calitatea informațiilor primite? Cum ne putem adapata condițiilor care evoluează rapid și cum ne putem imbunatati calitatea vieții?

DA, ESTE POSIBIL!!!!
Institutul de Modelare si Construire a Structurilor (IMCS) din Rusia, sub conducerea Dl. Dr. Serghei Avdeev a inventat o gama de dispozitive (adaptoare de sistem) – TRANSLIGTER (transmitator de lumina), pentru a aduce in rezonanta sistemul informational al persoanei cu sistemele externe existente . În timp ce persoana utilizeaza aceste adaptoare de sistem creste semnificativ nivelul de adaptare si energie, stresul scade, se imbunatateste intuiția și calitatea luarii deciziilor. Fiecare tip de adaptoare de sistem ajuta in rezolvarea problemelor, dar împreună ele amplifica acțiunea reciproca.

Procesul, cunoscut sub numele de înțelegere, este revelat prin comunicarea umană. Atunci când o persoană este informată cu privire la ceva, se poate întâmpla ca el sa nu înțeleaga aceste informații, dar, treptat apare si procesul de înțelegere. Trecerea din starea de neînțelegere în starea înțelegere se întâmplă brusc, ca un salt. Dintr-o dată incepem sa intelegem cum să rezolvam o problemă, o situatie sau cum putem obține rezultatul dorit.

Acest tranzit intr-o stare noua se manifestă printr- o schimbare bruscă. Se manifesta ca un flash de lumină. Pentru un astfel de tranzit este necesara o cantitate de energie adecvata. În cazul în care nu există suficientă energie, procesul schimbului de lumină va fi perturbat. Adaptaoare de sistem – Translighter, modifica energetica procesului interactiunii luminei, care poate fi văzut ca o creștere semnificatica a luminiscentei în GDVgrame.

Aici vedeti o imagine inainte si dupa 30 de minute de folosire a Translighterului Blaga.

Dispozitive Blaga Silver, Blaga Gold, Blaga Daimond sunt gandite pentru Managerii de Top ai companiilor si pentru persoanele care ocupa functii de conducere (directori, politicieni, etc), cu scopul de a ajuta procesul decizional la nivel de companie (firma), sa decurga fara greseli si in beneficiul acesteia. 

In functie de cercul de influienta difera structura dispozitivului si pretul lui!!!

Pentru comenzi, va rugam, sa ne contactati: Email: sveta.lungu@yahoo.com sau telefonic: (+40) 725873459; (+40) 733311205.

Testarea dispozitivelor se face gratuit!

biointernetAsadar, va invitam sa construim IMPREUNA aceasta lume plina de Iubire, Abundenta, Prosperitate si multe alte lucruri frumoase!

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.