20 martie — O Eclipsa De Soare Extrem De Rara!

0

O Eclipsa De Soare Extrem De Rara!

O eclipsa de soare extrem de rara va avea loc pe 20 martie, intr- o zi infuzata cu o mare semnificatie naturala si cu o insemnatate profunda.

O eclipsă de Soare se produce atunci când Luna trece între Pământ și Soare prin fața Soarelui.

Vineri, 20 Martie, ziua cand incepe Echinoctiul de Primavara, prima luna a anului din calendarul biblic, va fi o eclipsa totala de soare timp de doua minute peste Polul Nord, fiind un eveniment solar care probabil nu s-a mai intamplat niciodata in istoria omenirii, deoarece o eclipsa totala de soare, la Polul Nord, in prima zi de primavara, se intampla odata la 100 de mii de ani.

Eclipsa solară este o resetare.
Soarele (Solarul, masculinul) reprezintă inițierea / transmutarea din câmpul actual de energie într-un câmp de energie de o frecvență mai înaltă.

Echinocțiu de primăvară este un timp al renașterii.
Echinocțiu urează bun venit modului de gândire — multidimensional, care permite percepția dimensiunilor mai înalte și este un moment perfect pentru a aduce în manifestare câmpurile de energie pline de iubire necondiționată!

Uimitoare câmpuri de energie sunt ACUM în realitatea planetei.

Combinarea acestor câmpuri simultane de energie reprezintă o repornire radicală care transmută structura conștiinței personale și colective.

În plus, configurația Pluto în unghi drept cu Uranus dă mesajul: ”Transmutarea are loc acum! Tot ceea ce nu poate fi transmutat trebuie eliberat, acum!”

Ne bucuram ca aceasta perioada, 20 — 22 martie coincide cu Seminarul “Sarbatoarea Creatiei de Lumina”.Te invitam sa petreci aceasta perioada alaturi de noi, impreuna cu doi Maestri, oameni extraordinari, savanti, parapsihologi — Domnul Doctor Serghei Avdeev si Doamna Galina Gajova (Lituania, Vilinus). Mai multe detalii despre acest seminar le gasesti AICI: http://blog.santasofia.ro/terapie-holistica/1427-seminar-de-biointernet-romania

Mai sunt cateva locuri!

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.