Oamenii care ne schimba viata!

0

Oamenii care ne schimba viata!

galinaDespre Serghei Avdeev si Galina Gajova

Acum mai bine de 20 de ani, am trăit o viată fericita de om obisnuit. Galina lucra ca regizor al colectuvului de teatru din Vilnius si eu conferintiar universitar la Universitatea din Novocherkassk.

La începutul anilor 90 am fost un norocos, să aflu despre oamenii minunati si lucrări stiintifice remarcabile. Cunoscand aceste lucrări în practică, am descoperit pentru noi, o lume nouă.

Telepatia, telekineza, diferite tipuri de vedere, amprenta info-energetica si multe alte, pentru noi erau “science fiction”. Insa, sa dovedit că este o realitate, si poate fi învătat. Participantii seminariilor, la care am reusit să participam, demonstrau calitati uimitoare, radiind optimism si bucurie de viata. Participarea noastră activă la aceste lucrări stiintifice, ne-au ajutat să învatam foarte multe.

Însă, aceasta a fost doar începutul. Treptat au început să se deschidă cunostinte noi despre structura universului si rolul omului în acest univers. Am participat la dezvoltarea tehnologiilor noi. Tehnologii anticatastrofale, tehnologii de stabilire a relatiilor, dezvoltare multi-dimensională a corpului, sufletului, mintii, expeditii în jurul lumii, formare de bio-retelele, crearea formelor noi de viată — este doar o mică parte din lucrarile cu participarea noastră.

S-a dovedit, că primul interes manifestat catre uimitorul “regim de expert” pentru perceptia informatiei, este nimic fata perspectivelor de dezvoltare a tehnicilor de “operator” in interactiune cu realitatea. Noua, puternica si surprinzatoare este manifestarea zilnică. S-a schimbat atitudine fată de un miracol. Ceia ce a fost ieri o minune, devine aproape nulă, în comparatie cu noile oportunităti si perspective.

Noi am reusit sa generem o noua directie stiintifică si tehnologică — sinteza structuro-informationala. Am învătat sa formam structuri cu proprietati prestabilite si construi la baza lor tehnologică dispozitivele – Translighters. Aceste dispozitive ajuta oamenii sa atraga în viata lor mai multa Lumina Vie. După cum sa dovedit, majoritatea oamenilor nu au suficient această lumina vie, ca să simtă bucuria si gustul de viată, să se simtă fericit, de a iubi si a fi iubit.

Tehnologiile noastre ajută să deveniti mai atragatori si atractivi, sa atrageti noroc si succes, sa atrageti creativitatea în viată Dvs. Puteti si aveti dreptul de a trăi mai bine, mai luminos, creând un spatiu de iubire jurul său. Incep sa apara cele mai bune calităti ale Dvs, care nu puteau fi manifestate anterior.

La seminariile noastre împărtăsim cunostintele acumulate, transmitind Lumina lor prin crearea unui mediu deosebit de lumina. În acest mediu, transferul de cunostinte are loc nu numai verbal, dar si prin intermediul luminii vii a participantilor.

Practicile studiate vor face să simtiti actiunea dispozitivelor noastre si sa învătati alfabetul tehnologiilor de lumina în relatiile interumane. Prin schimbarea calitătii bio-luminii sale, puteti îmbunătăti mediu inconjurator, materializand in el propriul vis. Aceasta înseamnă că aveti posibilitatea sa deveniti arhitecti ai realitătii, manifestand genialitatea în viată proprie sa si viata celor dragi.

În jurul Dvs se va micsora stresul si conflictele, astfel se reduce numărul de probleme si esecuri. Va creste tonusul, veti avea mai multa energie, optimism si iubire. Toti sunteti magicieni si zane, doar un pic ati uitat despre asta.

Desigur in trei zile de seminar este imposibil de a transmite experienta pe care am acumulat-o dea lungul anilor, dar puteti invata multe lucruri noi.

1. Întâlnirea cu elementele de bază ale teoriei structurilor fizice si sinergia proceselor informationale utilizate în crearea despozitivelor Translighters.
2. Familiarizarea cu principiile de bază de organizare a structurilor si dezvoltare evolutiva, modele de timp.
3. Stapanirea tehnologiei de creare a informatiilor noi, prin relatii “expert – operatorice”, înteractionind cu Translighters Super.
4. Senzatia miracolului — interactiune de lumină fără contact direct cu oamenii. Cum sa fii aproape la orice distantă.
5. Obtinerea abilitătilor practice în realizarea dorintelor si de a rezolva probleme folosind Translighters Super, Blaga, Oglinda Isida.
6. Participarea in constructia de modele imitationale pentru transformarea structurală a realitătii cu Translighters.
7. Introducere în matricea de dezvoltare si rolul său în evolutia omului.
8. Sentimentul practic de posibilitatea de a utiliza mintea corpului, pentru a selecta traiectoria în spatiul variantelor, folosind Translighters Blaga ca navigator.
9. Conectarea trecutului, prezentului si viitorului într-o singură miscare complexă în timp, pentru crearea unei noi lumi in interiorul si exteriorul sau.

Fiecare zi a cursului — o zi de nastere! Nasterea Lumii Noi, Nasterea Timpului! Sănătate, Fericire, Noroc !!!

Despre Serghei Avdeev si Galina Gajova

Sergei Avdeev, doctor in stiinte, implicat în cercetarea stiintifică a sinergiei proceselor informationale si teoria structurilor fizice. Autorul a peste 50 de publicatii stiintifice si 6 brevete de inventie. Presedintele comunitătii de cercetare Blaga, fondator si director al Institutului de modelare si construire de structuri dîn Rusia, academician al Academiei Internationale de probleme frontale.
Galina Gajova, regizor, profesor, psiholog, cercetător. Expert — operatorul de sisteme complexe, academician al Academiei Internationale de probleme frontale.

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.