Interactiune “Expert — Operator» – tehnologie din viitor!

0

Interactiune “Expert — Operator» – tehnologie din viitor!

Interactiunea “Expert — Operatorica» este o tehnologie evolutionala a BioNetului si deschide noi orizonturi in crestera constiinei si conectarii la Constiinta Colectiva.

Expertul este acela care oglingeste, reda miscarea, iar Operatorul solicita miscarea —   “ucenicul si invatatorul”. Aceste relatii exista tot timpul, noi intotdeauna participam in astfel de relatii. De exemplu, un terapeut — el ca un Expert il diagnosticheaza pe pacient si apoi ca Operator il conduce spre o stare de sanatate.

In viata noi suntem si experti si operatori, insa daca noi vom parcurge aceste interactiuni intr-un mod constient si vom folosi aici modele stiintifice si modele imitationale — putem schimba considerabil viata noastra si tuturor din jurul nostru. Aceste schimbari nu le facem doar de dragul de a face schimbari, ci pentru imbunatatirea vietii, realizarea dorintilor, eliminarea blocajelor in viata proprie si in vietile oamenilor din jurul nostru.

Fiecare om are un corp de lumina, fiecare om are liminiscenta. Atunci cand oamenii interactioneaza cu corpurile lor de lumina se poate naste ceva Nou, Puternic si Surprinzator! Este imposibil prin cuvinte de transmis acest lucru, insa la seminarile noastre, putem simti cum interactioneaza acete fluxuri de lumina.

Noi putem comunica nu numai verbal sau fizic, dar si sa simtim lumina altui om, sa transmitem dragostea prin propria lumina. In acest fel putem sa-i ajutam, indiferent de distanta. Prin aceste interactiuni real putem sa creem un Viitor dorit, sa generam Timp Viu pentru manifestarea dorintelor noastre!                                                                                                         

Cu ajutorul adaptoarelor de sistem Translighters noi amplificam propria lumina, astfel interactiunea noastra prin fluxul de lumina devine mai intensa. In acest mod putem sa modelam si sa construim diverse scenarii dorite, sa rezolvam diverse situatii de sanatate, financiare, in relatii, sa lim mai eficienti in viata de zi cu zi.

Exista mai multe tehnici care dezvolta capacitatea Expert — Operator. O astfel de interactiune intre oameni aduce la o capacitate mai profunda de intelegere reciproca. Transmitere de miscare, ganduri sau sentimente la distanta — este una din cele mai interesante practici ale practicii “interactiune expert-operator», contribuind la crearea legaturilor stranse intre oameni si posibilitatea transferului de caIitati si absorbtia lor.

La seminarele de BioNet avem ocazia sa facem cunostinta cu tehnologiile viitorului sustinut de doi Maestri ai BioNetlui Serghei Avdeev si Galina Gajeva. Ei au o experienta de peste 20 de ani de practica.

                             Seminarul:    Sarbatoarea Creatiei de Lumina!
                 Creeaza Abundenta si Bunastare in toate domeniile vietii tale!

Seminarul va avea loc in BUCURESTI, in data de 6-8 NOIEMBRIE 2015!

Detalii seminar: https://www.facebook.com/events/1632646283680419/

Desigur in trei zile de seminar este imposibil de a transmite experienta pe care am acumulat-o dea lungul anilor, dar puteti invata multe lucruri noi.

  1. Întâlnirea cu elementele de bază ale teoriei structurilor fizice si sinergia proceselor informationale utilizate în crearea despozitivelor Translighters.
  2. Familiarizarea cu principiile de bază de organizare a structurilor si dezvoltare evolutiva, modele de timp.
  3. Tehnici practice pentru trezirea si dezvoltarea perceptiilor extrasenzoriale.
  4. Stapanirea tehnologiei de creare a informatiilor noi, prin relatii “expert – operatorice”.
  5. Senzatia miracolului —interactiune prin lumină, fără contact direct cu oamenii. Cum sa fii aproape la orice distantă.
  6. Obtinerea abilitătilor practice în realizarea dorintelor si de a rezolva probleme, folosind Translighters Super, Blaga, Oglinda Isida.
  7. Participarea in constructia de modele imitationale pentru transformarea structurală a realitătii.
  8. Introducere în matricea de dezvoltare si rolul ei în evolutia omului.
  9. Sentimentul practic da posibilitatea de a utiliza mintea corpului, pentru a selecta traiectoria în spatiul variantelor, folosind Translighters Blaga ca navigator.
  10. Conectarea trecutului, prezentului si viitorului într-o singură miscare complexă în timp, pentru crearea unei noi lumi in interiorul si exteriorul sau.

Despre Serghei Avdeev si Galina Gajova

galinaSerghei Avdeev — Maestru BioNet, doctor in stiinte, implicat în cercetarea stiintifică a sinergiei proceselor informationale si teoria structurilor fizice. Autorul a peste 50 de publicatii stiintifice si 6 brevete de inventie. Presedintele comunitătii de cercetare Blaga, fondator si director al Institutului de modelare si construire de structuri dîn Rusia, academician al Academiei Internationale de probleme frontale.

Galina Gajova — Maestru BioNet, regizor, profesor, psiholog, cercetător. Expert — operator de sisteme complexe, academician al Academiei Internationale de probleme frontale.

Fiecare zi a seminarului — o zi de nastere! Nasterea Lumii Noi, Nasterea Timpului! Sănătate, Fericire, Noroc !!!

Detalii si inregistrarile la seminar: https://www.facebook.com/events/1632646283680419/

Mai multe informatii putem sa va oferim telefonic: 0725873459 Svetlana Lungu; 0733311205 Andrei Lungu

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.