Electrosmog si fizica cuantica — LAD! Sanatatea ta conteaza!

0

Electrosmog si fizica cuantica — LAD! Sanatatea ta conteza!

Electrosmog, smogul electronic, poluarea electromagnetica: pericolul expunerii la undele electromagnetice. 

Declanseaza: cancerului, distrugerea echilibrului electrochimic al celulelor, influente mutagenice, afectiuni ale sistemului nervos, avort, etc. Perioada ultimelor decenii ne ingrijoreaza printr- o crestere alarmanta a ratei imbolnavirilor de cancer, in mod deosebit in tarile cu civilizatie tehnica foarte avansata.

Alaturi de efectele cancerigene, campurile electromagnetice sunt acuzate si de influente negative asupra fenomenelor electrofiziologice naturale, de producerea unor afectiuni degenerative ale sistemului nervos, de modificari genetice cu caracter ereditar, de tulburari psihice si comportamentale etc.

Un alt aspect al problemei il constituie faptul ca efectele negative ale expunerii la radiatiile emise de telefoanele mobile nu se manifesta de obicei imediat, ci in decursul a mai multi ani.

«Expunerea voluntara a creierului la microundele provenite de la telefoanele mobile reprezinta cel mai vast experiment biologic uman din toate timpurile», a declarat reputatul profesor Leif Salford, sef de cercetare la Universitatea Lund din Suedia.

Iar conform unei statistici furnizate de NeurologyChannel.com, «tumorile maligne ale creierului reprezinta cea de-a doua cauza a mortii copiilor (sub 15 ani) si tinerilor adulti (sub 34 ani)». In Australia, ele reprezinta chiar prima cauza.

«Smogul» invizibil, creat de electricitatea care alimenteaza civilizatia noastra, produce cancer la copii, avorturi spontane si ii face pe unii oameni alergici la viata moderna, dupa cum arata noile dovezi stiintifice.

Doua departamente oficiale ale sanatatii au prezentat rapoarte, iar Agentia de Protectie a Sanatatii (HPA – Health Protection Agency) a tinut in anul 2006 prima intrunire a unui grup de experti insarcinati cu elaborarea unor sfaturi pentru public legate de aceasta amenintare.

Organizatia Mondiala a Sanatatii (O.M.S.) a Natiunilor Unite numeste smogul electronic «una din cele mai des intalnite si mai rapid crescatoare influente ale mediului» si accentueaza faptul ca «se preocupa in mod serios» de efectele asupra sanatatii. O.M.S. adauga ca «orice om din lume» e expus si ca «nivelul smogului electronic va continua sa creasca o data cu dezvoltarea tehnologiei.»

Dispozitivele electronice dau nastere unor campuri electrice si magnetice care scad rapid cu distanta, insa aplicatii precum uscatoarele de par si aparatele de ras electrice, folosite la mica distanta de cap, pot da nivele ridicate ale expunerii. Paturile electrice si radiourile cu ceas din apropierea patului produc doze inca si mai mari, deoarece oamenii sunt expusi la ele pe durate de multe ore in timpul somnului.

Campurile de radiofrecventa — o alta componenta a smogului electronic — sunt emise de cuptoarele cu microunde, transmitatoarele TV si radio, stalpii de telefonie mobila si de telefoanele mobile insele.

O.M.S. afirma ca smogul poate sa interfereze cu curentii electrici slabi naturali, care ajuta la functionarea organismului uman. Exista de mai multa vreme ingrijorari legate de expunerea la campurile emise de stalpii de electricitate, insa, pana nu de mult, acestea au fost ignorate, ba uneori chiar ridiculizate de autoritati. Insa, in 2005, un studiu oficial al National Radiological Protection Board a conchis ca, pentru copiii care locuiesc in apropierea acestor stalpi de electricitate, riscul de a se imbolnavi de leucemie este mult mai mare.

Un raport al Departamentului de Sanatate din California conchide ca este de asemenea foarte probabil ca smogul electronic sa produca la adulti leucemie si cancer la creier, si poate fi responsabil pentru 10% din totalul pierderilor de sarcina.

Profesorul Denis Henshaw de la Universitatea din Bristol, profesor de efectele radiatiei asupra omului, afirma ca «o cantitate uriasa de dovezi indica o gama intreaga de efecte adverse asupra sanatatii». El estimeaza si ca smogul electronic conduce la aparitia si intensificarea depresiilor, una dintre cele mai raspandite boli psihice de astazi.

Poate aspectul cel mai alarmant dintre toate este faptul ca exista din ce in ce mai multe dovezi care arata ca smogul electronic ii face pe unii oameni sa devina alergici la electricitate, acuzand greata, dureri, ameteala, depresii, insomnii si dificultati de concentrare atunci cand utilizeaza aparatura electrica sau se afla in apropierea stalpilor de telefonie mobila.

Unii sunt atat de rau afectati, incat sunt nevoiti sa isi schimbe stilul de viata. Se estimeaza ca numarul acestor persoane se ridica la un total de 3% din intreaga populatie a globului.

Poate pentru prima oara in istorie, omul se confrunta cu un inamic care, desi este de natura fizica, e cu totul invizibil.

Vom fi capabili oare sa constientizam acest lucru, pentru a ne putea apara, sau vom plati cu docilitate tribut bolii si mortii tocmai pentru ca am renuntat sa gandim noi insine asupra celor ce ne privesc, increzandu-ne mass-mediei si institutiilor platite sa minta de cei ce acumuleaza castiguri uriase, jucandu-se cu viata noastra?

Apare o Intrebare fireasca: EXISTA OARE O SOLUTIE? CUM SA NE PROTEJAM SANATATEA?

Raspunsul este — DA! Va propunem un KNOW-HOWDispozitivul LAD! translighter windows

Acest dispozitiv functioneaza pe Ideologia NORMALIZARII! Dl. Dr. Serghey Avdeev (Rusia) impreuna cu alti specialisti de la Institutul de Modelare si Construire a Structurilor, au elaborat o serie de dispozitive printre care si LAD!

ATENTIE!!! Dispozitive existente pe piata care ne protejaza de ceva nociv, din pacate ne protejaza si de informatii benefice si esentiale pentru viata noastra!

Acest dispozitiv ne permite functionarea optima DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!  In asa fel sanatatea noastra este in sigurante, informatia pozitiva nu este blocata si mai mult decat atat, devine structurata in asa fel ca noi sa fim mai intuitivi, sa luam decizii corecte si rapide, sa fim mai sanatosi, mai fericiti, mai luminosi!

Mai multe detalii despre LAD sunt AICI: http://blog.santasofia.ro/translighter-2/catalog/1240-1240

Masuratorile campului energetic au fost efectuate cu ajutorul Camerei GDV!

Detaliile depre aceasta metoda GDV le gasiti aici: http://blog.santasofia.ro/gdv-diagnostic/gdv-diagnostic-in-limba-romana

Pentru infirmatii suplimentare, va rugam, sa ne contactati:

Tel (+40)733311205; (+40)725873459;

Email: sveta.lungu@yahoo.com

 

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.