Puterea mintii… Lisa Park

0

Puterea mintii… Lisa Park

«Am inceput cu biosenzorii, in special cu casca EEG (electroencefalograf), deoarece am intrebat, cum pot sa fac aceste energii si emotii invizibile, vizibile pentru ochiul uman. Cand simt anumite emotii (furie, tristete, fericire), cred ca ceea ce este in mine creaza vibratii/energii. De aceea am vrut sa creez o opera de arta care sa reprezinte partea mea interioara.” – spune Lisa Park

Lisa Park combina scanarea EEG cu difuzoare si vase de apa pentru a putea vizualiza gandurile si emotiile ei. Anul trecut ea a aratat puterea mintii sale intregii lumi prin acest video. Ea a plasat cinci vase din metal pline cu apa, concepute sa raspunda la datele sale din creier in timp real. In acest proiect, Lisa sorteaza datele in cinci emotii — tristete, furie, dorinta, fericire si ura (cate una pentru fiecare vas).

lisa park

Fiecare vas cu apa vibreaza in functie de interpretarea energetica a creierului — transformand semnalele intense de la Lisa Park in vibratii intense asupra vaselor de apa. Lisa isi arata luptele sale interioare pe ecran si tot spectacolul depinde de modul in care ea se joaca cu sentimentele ei.

                                                  SA TII MINTE! GANDURILE SI EMOTIILE TALE CONTEAZA!!!!

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.