Feng shui si dormitorul tau

0

Feng shui si dormitorul tau

Mai mult decat o incapere destinată odihnei, dormitorul reprezintă un spatiu intim, mai personal decît celelalte zone casnice, aici impunindu-se ca decorativitatea si confortul sa se imbine perfect.

Iată cateva recomandari ale specialistilor in feng-shui, care, aplicate total sau parţial, vă pot aduce mai mult succes in viata socială si intima ori vă pot imbunatati considerabil norocul in dragoste.

Intr-un dormitor, patul trebuie să fie mai încăpător decat persoana/persoanele care dorm în el, deoarece un pat de dimensiuni reduse poate restricţiona potenţialul de a acumula succese în viaţa socială şi de cuplu. Un pat susţinut de o tăblie solidă sau lipit de perete ajută mult în acest sens.

lumanari-inimioara-de-nunta• Se recomanda iluminarea cu lampi sau lumanari. Oricum, lumina nu trebuie să fie puternică, ci să contureze o atmosferă dulce, relaxantă. Imagini ce reprezintă animale sălbatice sau obiectele cu margini ascuţite trebuie evitate în această încăpere. O alegere bună pentru feng-shui ar fi amplasarea pe peretele ce susţine patul a unei picturi/fotografii ce reprezintă un peisaj montan.

stop-tv-1Aveţi unul sau mai multe sisteme electronice în dormitor? Televizor, video sau sistem audio, acestea trebuie sa dispară de aici, deoarece generează energie negativă. De altfel, în feng-shui se spune că televizorul omoară somnul liniştit şi viaţa de cuplu. 

Coşuleţele, sticluţele, cărţile, ziarele şi revistele aşezate lîngă pat sau sub pat, hainele aruncate la întîmplare sau echipamentele de gimnastică nu-şi au locul într-un dormitor feng-shui. De asemenea, plantele şi florile uscate sau artificiale nu aduc nimic bun din punct de vedere energetic.

• Dacă aveţi oglindă în dormitor, aceasta nu trebuie să reflecte uşa ori fereastra, deoarece astfel împinge în afară energia sau fluxul Chi. Dacă tavanul este prea coborît, se recomandă amplasarea în dormitor a unei oglinzi care să îl reflecte şi să îndepărteze astfel orice efecte energetice negative.

Un pat poziţionat cu picioarele spre intrarea în dormitor se află în poziţie letală, foarte malefică din punct de vedere feng-shui. Dacă nu aveţi de ales şi trebuie să amplasaţi patul astfel, ar trebui să aşezaţi un obiect decorativ între picioarele patului şi intrarea în dormitor, pentru a se dispersa efectele energetice negative. spalnja-po-fen-shuj-foto05

• Din punct de vedere cromatic, se recomandă nuanţele pale, odihnitoare. Verde sau albastru pal, galben-crem, culoarea untului nuanţă ce reprezintă latura maternă sînt tonuri care încurajează buna relaţionare şi optimizează viaţa de cuplu.

Nu dormiti cu fata la usa deoarece asta aduce probleme in relatie.

Cea mai importanta parte a casei care va poate ajuta sa va imbunatatiti relatia de cuplu este zona de sud-vest. Decorati aceasta zona cu pietre mai mari sau mai mici.

• De asemenea, puteti sa atarnati pe pereti niste imagini frumoase ale unui munte pe care curg ape.

piony• Cei care sunt singuri si se afla in cautarea unui partener special ar trebui sa atarne pe perete o pictura cu bujori (florile chineze ale iubirii). Cel mai bine ar fi sa plasati la vedere diferite obiecte sau imagini care reprezinta sexul opus.

• Orice incapere trebuie sa fie cat mai putin aglomerata ca sa existe loc pentru circulatia energiilor pozitive. In consecinta, suflecati-va manecile pentru a face ordine si curatenie in camera si a aduce iubirea in viata dumneavoastra.

Evitati sa faceti exercitii fizice in dormitor deoarece ele reprezinta o munca grea care va poate afecta imediat spatiul romantic.

Usa dormitorului trebuie sa se deschida mereu usor deoarece usile care scartaie sau se deschid numai partial impiedica intrarea in camera a energiei romantice.

• Orice obiecte care impiedica sau ingreuneaza accesul in camere trebuie indepartate. De asemenea, aveti grija ca de-a lungul drumului catre camere sa nu se afle lumini de siguranta.

• Atarnati pe pereti imagini ce infatiseaza iubirea, cum ar fi perechi de pasari, aranjamente florale sau o oglinda rotunda. Aceste imagini infatiseaza o iubire fara limite si increderea reciproca. Plasati aceste imagini pe peretele dinspre picioarele patului sau pe peretele pe care il vedeti mai intai cand intrati in dormitor.

• Alegeti pozitia patului in asa fel incat spatiul din jurul patului sa fie acelasi, iar persoana care doarme cu fata la perete sa nu se simta mai prejos in relatie.

• Dormitorul trebuie sa aiba un aranjament comod si intim care te invita sa sezi. Scaunele si canapelele trebuie asezate in unghiuri confortabile.

• Camera trebuie sa fie bine ventilata astfel ca energia veche sa aiba spatiu destul pentru a parasi incaperea.

• Daca in coltul de sud-vest al camerei se afla o baie, aceasta va dauna cu siguranta vietii amoroase. Cea mai buna metoda de a rezolva problema este de a atarna clopotei de vant cu 5 tuburi.

fantana• Amplasati o mica fantana de interior in coltul de sud-vest al locuintei. In mod sigur va incuraja relatia de iubire.

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.