PUTEREA IN PALMELE TALE

1

PUTEREA IN PALMELE TALE

Male healer with energy between handsAstazi, as vrea sa vorbim despre autovindecare. Se pare ca este greu de crezut, si totusi…functioneaza!
As vrea sa va prezint o metodă simplă, utila, ușor de aplicat de către oricine, atât în familie, cât și în cuplu: “lumina din palmele noastre”.

In centrul palmelor există câte un centru energetic secundar, care are legătură cu centrul energetic aflat în varful capului – chakra Sahashrara, prin care absorbim energiile de cea mai înaltă calitate.

ASADAR:

• Închide ochii, relaxează-te si respirând lent si ritmic. Simte cum se instaleaza o stare de bine. Apropie-ţi palmele deschise la nivelul ombilicului și încearcă să simți energia care curge din centrul palmei drepte spre centrul palmei stângi. Ochii sunt inchisi! Apropie și depărtează palmele, la început între 5 și 20 cm, iar apoi pe distanţe din ce în ce mai mari. Exersand, vei observa cum palmele tale deven din ce in ce mai sensibile. Din când în când să îţi freci palmele până când se încălzesc (activând astfel centrii din palme și centrul din creștetul capului). După ce ai început să simți căldură, furnicături sau înțepături continuă exercițiul, dar de data aceasta cu ochii deschiși – încetul cu încetul, vei percepe aceste senzații foarte ușor și cu ochii deschiși.

• Acum trecem la palparea energetică a antebrațului, a zonei din jurul capului, a genunchilor, a întregului corp. La început vei plimba palma la o distanță de 10-25 cm de oricare zonă pe care o palpezi energetic; cu cât vei avea mai mult antrenament, cu atât vei reuşi să măreşti această distanță până la un metru sau chiar mai mult. Nu încerca să sari etapele, nu forța percepția, încearcă mereu să rămâi relaxat, atent numai la ce se întâmpă sub palmele tale.

Fiber Optics, Connecting the WorldAlte exerciții:

• Ţinând palmele față în față, inspiră profund pe nas, concentrând atenția în centrul palmei stângi. La expirare, atenția se focalizează în centrul palmei drepte. Exersând, după un timp, vei percepe, în timpul expirării, cum energia se va accelera de la palma dreaptă spre palmă stânga, iar în timpul inspirației, cum energia se va grăbi să ajungă din palma stânga spre cea dreaptă, trecând prin brațul stâng, stern, brațul drept și ieșind apoi prin palma dreaptă. Pe măsură ce vei dobândi tot mai multă experiență, ţi se va părea că fluxul se învârte continuu între palma dreaptă, palma stânga, brațul stâng, stern, brațul drept, palma dreaptă, astfel închizându-se un circuit. La stângaci, fluxul va circula invers.

• După ce ai dobândit sensibilitate, va trebui să “descifrezi” singur codificarea și decodificarea semnalelor recepționate. Vei identifica senzații de cald sau rece în dreptul unor organe, pulsații ale organelor sau zone cu energie densă sau rarefiată. Vei putea palpa energetic diverse obiecte. Stând în picioare cât mai relaxat, inspiră profund pe nas, iar pe expirare “trimite” energia spre creștetul capului creștet (chakra Sahashrara); inspiră din nou, dar de data aceasta, o dată cu expirația, te focalizezi spre locul dintre anus și organele genital (chakra Muladhara). Acest exercițiu are ca scop activarea mai puternică a celor doi centri. Este bine ca acest exercițiu să fie efectuat zilnic, timp de 5-10 minute, fara sa forțezi procesul respirației.

127135956Acum te poti trata singur:

• Se freaca usor palmele, dupa care se aplică, pe o zonă bolnavă — Palma dreaptă (la stângaci, palmă stângă), lăsând cealaltă palmă deschisă și orientată în sus. După o oarecare experiență, se vor putea pune ambele palme pe zonele bolnave. Nu ține palmele lipite de zona bolnavă mai mult de 5-10 minute! Dacă, în acest interval, te simți obosit sau ai o stare de moleșeală, trebuie să te opreşti și să te odihneşti. La finalul ședinței, scutură mâinile puternic de câteva ori, gândindu-te că arunci în foc imaginar toata energia negativă. Dupa care ar fi indicat sa le speli cu apa.

• Este bine să lucrezi cu mână dreaptă pe partea stângă a bolnavului, iar cu mână stângă pe partea dreaptă a acestuia. Deoarece se ține cont, de cele mai multe ori, de polaritatea palmelor și a părților corpului: palma și partea dreaptă a corpului reprezintă “+”, iar palma și partea stânga a corpului – “-”. Prin diferența de polaritate, energia va circula mult mai bine.

FingerBearbFuerWalter7-blau• Dacă zona pe care trebuie aplicată palma este mare (de exemplu, plămânii), se va proceda ţinând degetele răsfirate; dacă zonă este mică (de exemplu, ochii), palma va fi aplicată cu degetele lipite.

• Este bine ca pacientul să fie îmbrăcat în haine lejere, dacă se poate din bumbac sau alte fibre naturale, șe scot obiectele din metal (ceas, bijuterii, etc.).

• Pentru amplificarea fluxului de energie prin palme, se recomanda sa ţineti în mâna stângă un cristal de cuarț, purificat şi acordat cu vibraţiile utilizatorului, cu vârful spre centrul palmei. Palma dreaptă va fi așezată pe zona bolnavă. Cu cât cristalul va fi mai limpede, cu atât vibrațiile amplificate vor fi mai înalte, iar energia va circula mai liber prin el.

ITI DORESC MULTA SANATATE, LUMINA SI PACE SUFLETULUI TAU!

Share.

About Author

1 комментарий

  1. Am lecturat textul ; se pare ca ar fi posibila si o regenerate a resurselor propriii in asociere cu energia cuantica: la aceasdta avem acces_ este o forta inepuizabiila precun universul
    Multumescu Corinei pentru trimiterea acestul material interesant; am inteles ca si Corina practica astfel de proceduri .Felicitari

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.