Ce este BioNet?

0

Ce este BioNet?

BioNet – este conectarea intre tot ce inseamna Viu cu Viu, fenomen deja existent in Natura. Tot ce este Viu are Luminiscenta, si datorita acestei Lumini se intampla schimbul informational inte fiintele Vii cu Lumea din jurul sau. Fiintele Vii din Natura fac acest lucru mult mai eficient decat noi oamenii, ele sunt foarte bine incadrate in tabloul naturii, altfel spus, sunt bine adaptate. Oamenii insa,creaza un mediu artificial, sintetic in jurul sau astfel separanduse de Natura. In acest fel creaza bariere de perceptie si interactiune cu Lumea.

BioNet-ul ca fenomen este studiat si aplicat, tocmai pentru a ajuta omul să stăpânească si sa integreze metodele BioInternetului in viata de zi cu zi, cu scopul de a diminua conflictele, de a creste sprijinul reciproc, autosustinerea, comunicarea si interactiunea intre oameni.

Aceasta directie este dezvoltata de Institutului de Modelare si Construire a Structurilor (IMCS) impreuna cu Kirlionics Technology International.

Primul Seminar – Prezentare destinat BioInternetului va fi organizat in Bucuresti pe 10-12 octombrie.
Detalii despre seminar sunt AICI

Cu ce se ocupa Institutului de Modelare si Construire a Structurilor (IMCS)?
Institutul se ocupa cu studierea BioLuminii, aspectelor de interactiune intre oameni si Natura. Exista o directie a fizicii, numita – Teoria Structurilor Fizice (TSF), aceasta Teorie a fost dezvoltata de Profesorul Culacov si adeptii sai din orasul Novosibirsc. Datorita metodelor TSF, sunt create Tehnologii noi. IMCS dezvolta diverse dispozitive tehnologice, scopul lor — este de a ajuta omul sa se conecteze la BioInternetul din Natura.

Aceasta BioLumina este expusa diferitor distorsiuni datorita vietii de zi cu zi. Omul are aceasta Luminiscenta ca si orice organism Viu, ea poate fi masurata cu diverse aparate. Exista un dispozitiv, care functioneaza pe baza efectului Kirlian. Aparatul a fost creat de Profesorul K. Korotcov — Complex GDV.Cu ajutorul acestuia putem masura cantitatea si calitatea Luminiscentei omului. Aceasta lumina este numita: Aura, BioCamp, Lumina Vie. Dupa caracteristicile acestei Liminiscente poate fi facuta o diagnosticare a persoanei. Daca sunt defecte (rupturi) in Luminiscenta omului, putem spune ca prezinta o stare de lipsa de energie sau exista deja o boala.

Sa constatat, ca majoritatea din oameni au o Luminiscenta foarte slaba. Aceasta Lumina este insuficienta, pentru a stabili relatii cu Oameni si Natura din jurul nostru.

Atunci cand oamenii comunica, ei cred, ca o fac cu ajutorul cuvintelor. Noi credem ca, am debitat o cantitate de cuvinte si s-a inteles, insa unii oameni inteleg mai bine iar altii mai greu, unii au nevoie de multe-multe cuvinte, ca sa inteleaga ceva.

De fapt, lumea din jurul nostru este perceputa de noi prin imagini, in spatele fiecarui cuvant exista o imagine. De exemplu: luam o carte si incepem s-o citim, imediat in mintea noastra apare imaginea eroului, mediul ce-l înconjoara, lumea prin ochii lui, de fapt nu mai percepem literele ci incepem sa vizualizam ceea ce citim. Atunci, cand o persoana pronunta cuvinte, in acelas timp cu ajutorul BioLuminii transmite si aceste imagini. Cand caracteristicile Luminiscentei sunt bune, si comunicarea este buna. In aceasta situatie nu avem nevoie de multe cuvinte, respectiv cand Luminiscenta este slaba, avem nevoie de foarte multe cuvinte pentru a intelege informatia transmisa.

In toate limbele, exista dovada, ca informatia se poate transmite prin Lumina, exemplu de cuvinte care demonstreaza acest lucru: in romana spunem „m-am luminat”, „om iluminat”, „Lumina stiintei” etc. Prin Lumina poate fi transmisa – „buna dispozitie”, „Dragostea”, din acest motiv se spune: Dragostea este Lumina. Din aceste motive, cand omenii au Luminiscenta buna — intre ei apare Dragostea si Intelegerea.

Institutul IMCS dezvolta tehnologii, care inbunatateste Luminiscenta omului. Acestea se numesc TransLighter, sunt sub forma „cardurilor”. Simplitatea lor este doar aparenta. De obicei neintelegerea acestor tehnologii, vine din lipsa cunostintelor.

Lumea spune: „Cum oare, o bucata de plastic poate schimba ceva si inbunatati viata unui om?” Insa o alta bucata din plastic „card bancar” — poate imbunatati ceva in viata persoanei? Evident, daca in cont exista ceva. Astazi nimeni nu se indoieste de utilitatea unui card bancar, dar in al doilea caz deja exista intelegerea ca in spatele acestui card este o intraga infrastructura: banci, bancomate, comunicatii, suport, programe etc. La fel si in spatele dispozitivelor noastre exita o intreaga Stiinta.

Dispozitivele TransLighter au scopul de a ajuta organismul omului, sa se adapteze mai repede la conditiile de zi cu zi. Aici apare o intrebare fireasca: — Daca toate aceste dispozitive fac acelasi lucru, atunci care este diferenta dintre ele? Omul este un sistem erarhic complex. La fiecare nivel erarhic, acesta interactioneaza in mod diferit cu Lumea. Din aceasta cauza e necesara o abordare diferita in rezolvarea fiecarei probleme si astfel pentru fiecare nivel construim propriul sistem de interactiune. Fiecare dispozitiv ajuta la stabilirea acestor relații si rezolva sarcini concrete.

De exemplu, avem TransLighter Econorm, el ajuta la creșterea siguranței in trafic, datorită faptului ca se dimineaza distorsiunele in sistemul de interactiune — om, vehicul si drum. Daca acest dispozitiv exista in masina obtinem: imbunatatiri in percepția șoferului la condițiile de drum, cresterea atenției și luarea deciziilor corecte, reduce oboseala șoferului, in acest fel crește siguranța traficului. Insa, acest fapt nu inseamna ca nu vor mai fi acidente, dar scade semnificativ cantitatea si gravitatea lor.

Un alt exemplu: TransLighter BLAGA este pentru a aduce si a creste Bunastarea in viata omului, cu alte cuvinte primirea diferitelor resurse. In primul rand omul incepe sa economiseasca cea mai importanta resursa a sa —  TIMPUL!. Ca sa castigam ceva, noi cheltuim din Timpul Vietii noastre. TransLighter BLAGA creste Dimensiunea interactiunii intre Om si Timp si optimizeaza aceste procese.

Exista cateva tipuri de TransLighter Blaga: BLAGA; BLAGA SUPER; BLAGA SILVER; BLAGA LEADER; BLAGA GOLD; BLAGA DIAMOND.

Pentru a primi ceva, bineficiarul cheltuie din ce in ce mai putin timp sau intr-o unitate de timp primeste mai mult. Bunastarea nu se manifesta neaparat prin bani, cuiva i se va mari profitul, mai ales acelor persoane, care sunt implicate in management, conducere, business, dar si restul vor nimeri in timpul potrivit la locul potrivit. De fapt acest lucru si este baza Succesului. Daca omul a ajuns nu in timpul si nu in locul potrivit, atunci viata incepe sa-l alunge din acel timp si loc. El percepe acest lucru ca o agresiune la adresa lui, apar neplaceri, incepe sa lupte cu acestea si sa se apere etc. Insa tot ce trebue sa faci este sa te asculti pe tine si sa faci o analiza – oare faci ce trebuie? Oare este corect ceea ce faci? Posibil, ca trebuie sa schimbi ceva in Viata Ta. In situatiile acestea, datorita TransLighter BLAGA, in viata apar informatiile necesare. Incep sa-ti vina in minte idei noi, apar noi contacte, relatii si viata incepe sa decurga in directia dorita.

Mai avem si o masca pentru ochi — Oce-vidno.  Oce-Vidno este un adaptor de sistem pentru vedere care contine structuri. Aceasta ne ofera posibilitatea sa ne inbunatatim vederea, sa ne relaxam ochii dupa o zi de munca, sa ne inbunatatim somnul, incepem sa avem vise frumoase si interesante, sa primim informatii necesare, de exemplu: vise profetice.

Un dispozitiv creat de curand se numeste TransLighter – Leader. Acest dispozitiv ajuta Liderii sa-si creasca calitatile de Leadership. In primul rand un Lider poate atrage oamenii cu Lumina sa, acel, care are grija de alti oameni, care are incredere in el, pe care te poti baza. Oamenii in primul rand simt acea Lumina, care sta in spatele calitatilor unui Lider.

TransLighter – Leader ajuta la dezvoltarea calitatii de Luminiscenta, permitand-ui persoanei sa devina o stea calauzitoare pentru cei din jurul sau.

Exista si alte dispozitive despre care puteti sa aflati mai multe detalii AICI

Prezenta LUMINII de calitate — puternică, luminoasă, multi-dimensionala, permite omului să devină o personalitate foarte luminoasă si puternică, să fie înțelept si conștiincios. O astfel de persoană se poate afla aproape la orice distanță și poate veni în ajutor cu LUMINA ei, întărind spiritul altei persoane, oriunde ar fi. Cu astfel de LUMINA pot fi recunoscute si inlaturate probleme, înainte ca acestea sa se manifeste. DRAGOSTEA catre intreaga LUME nu mai este o abstracție, ci devine o realitate. DRAGOSTEA se manifesta nu numai prin IUBIREA omului pentru toate lucrurile vii, ci si prin DRAGOSTEA LUMII catre om. Acest lucru se întâmplă pentru că omul devine un CREATOR, creind prin LUMINA lui Viata, astfel si LUMEA începe să-l iubească si sa-l protejeze.

Produsele TransLighter creaza condiții pentru o schimbare calitativa a Luminiscentei omului, ii deschide larg CALEA in VIATA, intareste SPIRITUL, il face mai puternic.

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.