Cum sa accesam starile de constiinta modificata?

0

Această nevoie de a accesa  stările modificate de conştiinţă nu este nici pe departe o dorinta de a evada, ci este una dintre caracteristicile umane de baza, care au condus la dezvoltarea culturii şi civilizaţiei.

O astfel de stare poate fi provocata accidental prin indigestie de substante, foame, febra, lipsa somnului, oxigenului, accident traumatic, etc. Starile de constiinta modificata apar insa si in mod natural: visele, euforia, vise lucide, extazul.

Exista posibilitatea sa ajungi intr-o stare de constiinta modificata intentionat, utilizand diferite tehnici de autocontrol mental, tehnici de hipnoza, rugaciune, meditatie, mantre, etc.

Starile de constiinta modificata reprezinta acele stari care te duc dincolo de limita normalului de zi cu zi; sunt stari in care hipersensibilitatea si acuitatea anumitor perceptii te pot face sa intri in contact cu o alta fata a acestei lumi.

De exemplu, poti percepe sau vedea lucruri diferite, poti creea actiuni si stari inexplicabile  din punct de vedere stiintific, ce pot duce in final, la vindecari miraculoase, calatorii spatio-temporale etc.

Michael Hutchison spunea: „Este important să învăţăm să intrăm în mod deliberat şi conştient în alte stări de conştiinţă, deoarece asemenea experienţe reprezintă porţi deschise către folosirea sistemului nervos la capacitatea sa maximă, către folosirea potenţialului uman latent, precum şi către o funcţionare mai bună a sistemului nervos în stările normale de conştiinţă”.

Oamenii intotdeuna au simtit aceasta chemare, punand o multime de intrebari.

Exista oare un “sfătuitor” de încredere în situații dilematice (de nehotărâre), adică în situații complicate, care nu pot fi rezolvate logic, mai ales dacă nu dispui de timp sau informații suficiente?  Cu siguranta!

Poți învăța sa fii mai eficient în astfel de situații, îmbunătățind calitatea deciziilor luate? Fără îndoială!

Poți oare să „auzi” ce îți șoptește subconștientul, folosind rezervele creierului? Suntem convinși că se poate, trebuie doar sa înveți să o faci.

Tocmai de aceea, ne-am gandit sa invitam un specialist in domeniul Teoriei si Practicii a Starilor de Constiinta Modificata pe Domnul Doctor Andrei Chysteacov (Rusia).

In data de 7-13 aprilie 2016 te invitam cu drag la Seminar al  Dl.Dr. Andrei Chysteacov “Constructia Viitorului si interactiunea la distanta in Psihologia Cuantica”.

Te invitam la Conferinta «Intuitia si creierul. Prezentul si Viitorul» cu Dl.Dr. Andrei Chysteacov, 6 aprilie 2016, ora 18.30 — 21.00. 

Intrarea: 10 lei.

Adresa: Bucuresti, str, Lunei, 5 (zona Izvorul Rece), in incinta Centrului Mind Evoution Society. Detalii la telefon: 0725873459.

1171Andrei Chysteacov (Rusia) — Doctor in Psihologie, Cercetator stiintific cu experienta de peste 30 de ani  in dezvoltarea și folosirea rezervelor ființei umane (intuitiei, stărilor de conștiință modificată, precum și a diferitor aspecte ale interacțiunii informaționale în sistemele „om-om”). A inițiat și a participat activ la cercetările mecanismelor neurofiziologice ale hipnozabilității. Autorul  unor seminare si traininguri recunoscute: „Baze teoretice și Metode practice de dezvoltare a sistemelor complexe”, „Creierul și Intuiția”, „Constructia Viitorului” si altele.

Mai multe detalii despre Dl.Dr. Andrei Chysteacov, despre obiectivele seminarului si alte amanunte poti sa afli la telefon: 0725873459

Acest seminar este dedicat cercetărilor în domeniul dezvoltării intuiției, capacitatilor extrasenzoriale, studiului resurselor interioare, al dorințelor, convingerilor, valorilor etc., necesare celor care doresc să-și îmbunătățească calitatea vieții.

  În funcție de modul în care îți petreci timpul liber, poți fie să te dezvolți, fie să te oprești din dezvoltare, să degradezi. Dacă esti interesat de subiectul dezvoltării personale, acest seminar este pentru tine!

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.