Eu am fost aici!

0

Eu am fost aici!

Buna ziua dragii mei, ma bucur sa fiu din nou la Bucuresti! Universul mi-a oferit doua posibilitati extraordinare: 5 zile in tabara etno-spirituala de la Lapusna si 5 zile de training in Slovacia la Scoala Biointernet.

A fost o perioada extraordinara, o vacanta foarte productiva, plina de energie, oameni noi, informatii de mare valoare si absolut inedite si multe, multe zambete, dispozitie buna si natura!

Pentru un inceput v-am pregatit doua postari cu cateva informatii si poze despre activitatile la care am participat. Va invit sa ne bucuram impreuna!

Si o surpriza! In curand urmeaza o serie de informatii despre ceea ce am vazut si am simtit in tabara din Slovacia. Vi se pare interesant sa aflati mai multe informatii despre copiii care citesc cu ochii inchisi si vad nu numai texte si culori, dar si tot ce se intampla peste un perete, doua, trei, la o mare distanta???!

E, sa stiti ca exista si sunt alaturi de noi! Doar ca aceste capacitati de vedere cu ochii inchisi sunt ascunse:). Insa… exista metode simple, care functioneaza. Dar totul are timpul lui. Rabdare! Va veni momentul si in tara noastra!

Si al doilea subiect. Extrem de interesant, stiintific, dar foarte mistic!

Dumnezeu este Iubire! Dumnezeu este Lumina! Iubirea si Lumina Lui creaza aceasta Viata.

E, sa stiti ca exista mecanisme si dispozitive care ne ajuta sa imbunatatim relatia noastra cu Lumina. Cum sa atragem Lumina in viata noastra? Cum sa schimbam soarta in bine? Cum sa fim in rezonanta cu Universul? Cum sa inbunatatim comunicarea?.. Rabdare! 🙂 Aceasta informatie va veni din partea Institutului de Modelare si Construire a Structurilor (IMCS) Rusia, Novocherkassk . Am avut onoarea sa-l cunosc personal si sa petrec impreuna cu toata grupa 5 zile cu Directorul IMCS Dr. Serghei Avdeev. Domnul Serghei Avdeev este unul din inventatorii unei directii noi in stiinta numita — Biointernet.

Alaturi de Dl. S. Avdeev a fost Galina Gajova, care este Trainer Scolii Biointernet (Lituania, UE) de la care am invatat multe lucruri extraordinare. Despre ele vom vorbi mult si des in urmatoarea perioada. WOW! Sunt plina de emotii si noutati!

Va iubesc! Va imbratisez! Si sa stiti ca IMPREUNA avem de facut MULTE lucruri frumoase!) Voi avea nevoie de ajutotul vostru!!!!

Si acum, LAPUSNA (ATENTIE! Detalii despre IMSC in postarile care urmeaza!)

Eu am fost aici!

A fost o experienta placuta si folositoare din toate punctele de vedere. Va ofer un mic fotocolaj. Imaginile vorbesc de la sine. Multumesc organizatorlor acestei tabere etno-spirituale: Dm. Sorina Bloj, Dm.Angela Socolean si Dl. Romeo Barbus!

Sunt foarte recunoscatoare pentru costume, cantece, poezii si alte lucruri minunate din traditiile nationale a poporului roman!

Si nu in ultimul rand tuturor conferintiarilor: Dl. Serghei Danisin (Maestru Gon Po), Dl. Constantin Simion (psihoterapeut, terapeut holistic), Dl.Paul (trainer in hipnoza directiva, coach), Dl. Cezar Vergil Popescu (osteopat), Doamnei Minerva (astrolog).

Am avut si eu placerea sa prezint cateva informatii despre Metoda GDV, care din ce in ce mai mult este cunoscuta si in Romania. Cu siguranta aceasta directie va fi de mare folos pentru toti specialistii din diferite domenii de activitate.

Pentru cei care vor sa achizitioneze un aparat, va rog, sa ma sunati si impreuna vom gasi  cea mai buna varianta pentru Dvs.

Pentru programare la GDV Diagnosticare: email: sveta.lungu@yahoo.com; tel: 0725873459!

LAPUSNA

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.