Crize de varsta (Partea 1).

0

Crize de varsta (Partea 1)

Buna seara, dragii mei!

Astazi voi discuta o tema foarte interesanta si anume —  crize de varsta.

Astazi as vrea sa va transmit cateva detalii despre aceste crize de varsta prin prisma proceselor dezvoltarii psihoenergetice.

Toate varstele sunt deosebite. Insa varsta de 28 de ani ma fascineaza cel mai mult. Aici incepem sa construim cu adevarat Hramul Personalitatii. Asadar, varsta de 28 de ani. Mai corect 26 – 28 – 30. Exact in aceasta perioada chakra inimii atinge varful dezvoltarii.

La 28 de ani ea transmite conducerea la urmatoarea chakra, chakrei numarul cinci – a gatului. A patra chakra – chakra inimii – se activeaza la 21 ani si ne permite sa primim o noua experienta de viata, o curatare de la vechile scenariu ale parintilor nostrii. La 21 de ani tot datorita ei se intampla diferite situatii lipsite de logica, devenim foarte curajosi, nesabuiti si ne atasam la diverse structuri sociale. Insa cel mai important: la aceasta varsta omul apartine Sufletului. El (Sufletul) realizeaza o sarcina noua – sa traiasca o noua experienta de viata, diferita de experienta traita in casa parinteasca si la scoala. Acum psihicul uman este strict directionat catre lectiile si drumurile karmice de care are nevoie.

La 26 de ani Sufletul are tot ce ii trebuie si incepe sa ne pregateasca pentru schimbari cardinale, in care omul primeste posibilitatea sa traiasca dupa intentiile proprii si nu sub controlul din partea Sufletului. Ca rezultat, omul incepe sa fie nesatisfacut, vrea sa schimbe ceva, sa plece undeva, apare tristetea si nemultumirea.

La 28 de ani se produce trecerea catre a 5-a chakra, chakra adevarului individual, a dreptatii si a principiilor. Poate sa devina mai limpede pentru tine ce vrei sa faci. Asta te ajuta sa intelegi cu ce vrei sa faci ceea ce ti-ai propus. Adica sa iti cunosti/stapanesti mai bine talentele, experienta de viata de pana atunci, sa devii mai eficient, mai «legat», mai concentrat pe scop. Este o perioada de maturizare si clarificare. De cristalizare a tintelor. De decantare — pastrezi din tot ce ai experimentat ce iti va fi folositor mai departe. Te conturezi ca individ social. Iti asumi un rol (ca viitor parinte sau persoana cu responsabilitati sociale, familiale sau de grup).

Multe lucruri incep sa se materializeze. Unele relatii se rup, altele trec prin tranformare. Foarte des se schimba locul de munca, locuinta, orasul sau chiar tara in care ai trait pana acum. Apar oferte noi, oameni noi, se deschid orizonturi noi in viata personala si profesionala. De obicei aceasta perioada continua pana la 30 de ani. Deja la 30 ani exista toate posibilitatile sa incepi o viata noua sau sa o inbunatatesti si sa structurezi viata ta veche. Daca acest lucur nu este atins, omul se va simti nesatisfacut si nemultumit de viata lui.

Continuarea in urmatorul articol…

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.