Stii sa comunici?!. Vishuddha Chakra.

0

Stii sa comunici?!. Vishuddha Chakra

Astazi as vrea sa va scriu despre…comunicare:) Mai bine zis despre o zona a corpului nostru – zona gatului (Vishuddha Chakra). Folosind Metoda GDV am observat ca in ziua de astazi la foarte multi, ca sa nu spun la toti exista un dezechilibru in aceasta zona. Nu neaparat sa existe o schimbare organica. Insa exista un dezechilibru energetic care in timp poate sa se manifeste pe plan fizic in forma unei boli. Nu stim sau am uitat sa comunicam cu propria persoana, cu lumea inconjuratoare si cu Divinitate.

Suntem foarte focusati pe cea ce trebuie sa facem ca sa intretinem partea materiala a vietii noastre, si uitam de cea ce doreste sufletul nostru cu adevarat. Inca un aspect. Oare cand vorbim si comunicam? De foarte multe ori NU!

Oare stim sa ascultam? Cateodata da, de foarte multe ori — nu. Poate a venit momentul sa fim sinceri si sa nu ne ascundem dupa “deget”?
Si acum cateva detalii despre centrul energetic Vishuddha. Lectura placuta. Lumina si pace!

PENTRU PROGRAMARE LA GDV DIAGNOSTICARE, VA ROG, SA-MI TRIMITETI UN EMAIL: SVETA.LUNGU@YAHOO.COM SAU  TELEFONIC 0725873459!

Localizare – Al cincilea centru de forta numit Vishuddha are ca zona de proiectie la nivelul corpului fizic zona gatului.

Reprezinta – constiinta pura, creativitatea.

Reprezentare simbolica – este salasul sunetului, al viselor, simbolul puritatii.

La nivel psihic – guverneaza exprimarea, inspiratia, trezirea intuitiei. Acest centru subtil este foarte strans legat de sentimentul de acceptare, de receptivitate superioara, de protectie subtila; comunicarea cu propriul Eu, cu Divinitatea si lumea inconjuratoare.

La nivel fizic – controleaza activitatea corzilor vocale, a sistemului auditiv, a faringelui si a esofagului, precum si maduva osoasa. Glandele corespondente sunt tiroida si paratiroida.

Reactii specifice in cazul perturbarii energetice – activarea dizarmonioasa a glandelor corespondente duce la declansarea bolilor sistemului nervos si hormonal. Acestia se traduc simptomatic prin manifestari psihosomatice, crize de insomnie, anxietate si accese de depresie.

Elementul subtil cu care ne pune in rezonanta – energiile subtile ale eterului

Simt – auzul

Persoana influentata predominant de cea de-a cincea chakra nu mai considera importante distractiile si placerile provocate de simturi si intelect. O astfel de fiinta va cauta cunoasterea reala dincolo de limitele timpului, de conditionarile culturale si ereditare. A intra in campul sau de energie inseamna a ne elibera de vartejurile lumii si a ne putea controla iesirile egotice.
Ideea de constiinta cosmica este legata de acest centru psihic.

PENTRU PROGRAMARE LA GDV DIAGNOSTICARE, VA ROG, SA-MI TRIMITETI UN EMAIL: SVETA.LUNGU@YAHOO.COM SAU  TELEFONIC 0725873459!

Vishuddha Chakra corespunde procesului de hranire, atat fizic, deoarece zona sa de proiectie in planul fizic este zona gatului, cat mai ales subtil, referindu-se la o hranire energetica, la o imbogatire sufleteasca prin accesul in lumile superioare ale universului.

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.