Codul Emotiilor — Emotii negative vs emotii pozitive

0

Codul Emotiilor — Emotii negative vs emotii pozitive.

Codul emotiilor.

Este deja stiut faptul ca emotiile si starile sufletesti au o mare influenta asupra corpului nostru, nu doar din punct de vedere psihic, ci si fizic. O echipa de cercetatori de la universitatea finlandeza Aalto a decis sa mearga mai departe si sa analizeze modificarile fizice care se produc in cazul emotiilor pozitive sau negative, care nu pot fi observate cu ochiul liber. Asadar, s-au inarmat cu o camera cu termoviziune teoria conform careia temperatura corpului se modifica in functie de emotiile negative sau pozitive ale subiectilor.

Participantii la test au fost rugati sa priveasca mai multe videoclipuri, unele continand imagini amuzante, altele, din contra. Asadar, ei au fost expusi la o intreaga plaja de situatii menite sa le creeze diverse emotii si stari.

emotion-heatmap-body-atlas-1Astfel, emotiile pozitive duc la cresterea acesteia, dupa cum arata si imaginea in care predomina culorile calde si puternice din gamele rosului, galbenului si orange-ului. Aceeasi schema este urmata si in cazul subiectului indragostit.

Imaginea care surprinde o persoana deprimata este dominata de negru si de albastru, culorile emotiilor negative.

Fără capacitatea de a simţi emoţiile de orice fel, viaţa ar fi redusă la o rutină anostă şi cenuşie care s-ar succeda între naştere şi moarte. De aceea, fii recunoscător pentru emoţiile tale! Există probabil şi emoţii pe care le — ai trăit, dar pe care ai fi preferat să nu le fi avut niciodată. Nu există om care să nu treacă uneori prin perioade dificile. Probabil că ai trăit şi tu momentele tale de anxietate, de durere, mânie, frustrare şi teamă.

Partea cea mai tristă este că o bună parte din aceste emoţii negative continuă să îţi creeze probleme, chiar dacă le-ai experimentat cu foarte mult timp în urmă. Ele fac acest lucru într-o manieră subtilă, dar foarte dăunătoare.

Propbabil va intrebati daca exista o solutie? Exista mai multe solutii, insa eu as vrea sa vorbesc un pic astazi despre Metoda de eliberare emotionala elaborate de Doctor Bradley Nelson si cartea lui, care se numesc — “Codul Emoţiilor”. Codul Emotiilor este o metodă simplă, dar extrem de eficientă, de descoperire şi de eliminare a acestor energii captive. Aceasta metoda îşi propune să descopere aceste emoţii refulate (nerezolvate) şi să le elibereze o dată pentru totdeauna. 0 bună parte din suferinţa noastră se datorează energiilor emoţionale „captive» înlăuntrul nostru.

Saptamana trecuta am avut placerea sa particip la un asemenea curs de eliberare emotionala, tinut de Alina Roman. Misiunea mea a fost si aceea de a face niste masuratori cu ajutorul camerei GDV inainte si dupa curs. As vrea doar sa va propun gdv-gramele unui cursant, care vorbesc de la sine. Va puteti observa cat de evident s-a imbunatatiti starea psihoemotionala a persoanei. Pentru mai multe detalii despre aceasta metoda va invit sa ne vedem la cabinet.

Picture7 - CopyImi ramane sa va invit la urmatorul curs de eliberare emotionala! De ce? Pentru ca este atat de simplu si eficient, ca nici n-o sa-ti vina sa crezi:)

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.