Vinovatii nu exista! Orice boala este data ca…

0

Vinovatii nu exista !

Dupa postareaAsculta inima ta! Anahata Chakra” am primit multe intrebari.
M-am gandit sa continuam aceasta tema si sa va dau inca cateva informatii interesante despre Inima si nu numai! Sunt sigura ca voi fi de folos pentru noi toti!

PENTRU PROGRAMARE LA GDV DIAGNOSTICARE, VA ROG, SA-MI TRIMITETI UN EMAIL: SVETA.LUNGU@YAHOO.COM SAU  TELEFONIC 0725873459!

Asadar, de ce vinovatii nu exista?

Ma intorc iarasi la GDV Diagnosticare Bioelectrografie. Folosind aceasta metoda si consultand pe cei care vin la mine am avut posibilitatea sa observ anumite schimbari in gdv-grame. Mai des la cei care au probleme in relatie cu partenerul de cuplu. Deobicei observ o pierdere energetica la nivel de inima sau mai corect spus la nivel de Anahata Chakra. Vad ca la nivel organic totul este in ordine, imina este santoasa si totusi… ceva se intampla!

“Institutul american HearthMath a descoperit că inima emite un câmp electromagnetic de cinci mii de ori mai puternic decât câmpul pe care-l emite creierul”. Este important să notăm această diferență de putere între câmpul electromagnetic al inimii si acela al capului pentru a înțelege importanța sentimentelor noastre, a iubirii, a recunoștinței, a aprecierii si a oricărei trăiri pozitive! Tot ce simțim si trăim ca sentiment frumos, pozitiv, înălțător (compasiunea, dragostea, blândețea, bunătatea, bucuria) creează ceea ce specialiștii au numit “coerența inimii”, pe când trăirile negative, ca și gândirea corespunzătoare acestora creează “incoerența inimii”, generând emisii vibraționale în câmpul electromagnetic al inimii si al creierului nostru. Aceste câmpuri electromagnetice influențează deopotrivă corpurile noastre, ca si realitățile pe care le întâlnim in viața de zi cu zi. (Jasmuheen, “Legea Iubirii”)
Inima reprezintă CENTRUL IUBIRII! Dacă nu exprimi deschis sentimentele — închizi chakra inimii şi risti să ai probleme cardiace. Datorită reprimării emoţionale şi a sentimentelor multe persoane au probleme cardiace. Bolile cardiace au drept cauze gelozia şi supărarea pe oamenii apropiaţi.

Lipsa afecţiunii poate deregla inima. Cum am si spus mai sus persoanele care îşi reprimă sentimentele, acumulează blocaje energetice la nivelul inimii. Dragostea şi compasiunea pot constitui forţa terapeutică care ajută la refacerea inimii.
Un atac cardiac arată că persoana nu transmite suficient energia iubirii. Ea va trebui să-şi manifeste iubirea în toate relaţiile sale.
Slabiciunile cardiace congenitale semnifica acelasi lucru, dar cu radacini in alta existenta.

Orice boala poate fi data:
1. ca urmarea incalcarii legilor universale (constient sau inconstient) in aceasta viata;
2. ca urmarea incalcarii legilor universale in vietile anterioare;
3. ca o lectie pentru parinti in aceasta reincarnare;
4. ca sa nu incalci legile universale (sa nu gresesti, sa nu pacatuiesti) in viitor. Un fel de protectie)!

S.N. Lazarev – savant, psiholog, parapsiholog, clarvazator — a descoperit că la nivel energo-informaţional, părinţii, copiii, nepoţii reprezintă un tot unitar. Psihicul, trăirile emoţionale şi comportamentul părinţilor influenţează psihicul, starea emoţională şi fizică a copiilor. Deci, modificând psihicul părinţilor, se poate modifica starea fizică a copiilor. Cercetările efectuate au arătat că principalul transmiţător al informaţiei este codul genetic, un rol important în acest sens îl au procesele energo-informative. Pornind de la acest fapt, se poate vorbi de un genotip al câmpurilor, mult mai cuprinzător decât cel fizic şi care transmite din generaţie în generaţie emoţiile, caracterul şi chiar concepţiile de viaţă. Părinţii le transmit copiilor o informaţie completă a comportamentului lor şi al strămoşilor lor. Această informaţie stă la baza formării destinului copilului, a corpului, a caracterului şi spiritului acestuia.

O altă descoperire a constat în înţelegerea faptului că emoţiile omului şi structurile de câmp sunt unul şi acelaşi lucru. Sentimentele omului se împart în două straturi: de suprafaţă care depind de corp şi de profunzime de care depinde nu numai corpul, ci şi psihicul şi destinul. La acest nivel emoţiile omului sunt una cu emoţiile copiilor, iar şi mai în profunzime, cu ale nepoţilor şi strănepoţilor. Cu cât este mai mare inerţia emoţiilor noastre, cu atât mai puternic îi influenţează pe urmaşi. Emoţiile de profunzime ale omului determină situaţiile viitoare, de aceea dirijându-şi sentimentele de profunzime, se poate schimba atât pe sine, cât şi lumea înconjurătoare şi evenimentele din ea in bine, in conditiile unei viziuni corecte asupra lumii!

În biocâmpul fiecărui om, chiar şi al celui mai bun, mai smerit şi mai etic, poate exista un program de autodistrugere. Acesta este greu de depistat prin mijloace obişnuite. El se dezvoltă şi ca un virus, ocupă structurile subtile, deformând sufletul. Capacitatea energetică a sufletului este foarte mare. Comiţând o faptă reprobabilă, omul se poate simţi bine din punct de vedere fizic. Bolile pot începe după câţiva ani, însă destrămarea spirituală condamnă la boli mai ales pe copii şi nepoţi. Omul care a săvârşit o faptă reprobabilă nu simte şi nici nu înţelege acest lucru; odată declanşat, programul de distrugere evoluează în structura biocâmpului în mod autonom.

Răscumpărarea păcatelor prin afectarea sănătăţii copiilor pare absurdă din punct de vedere al individului, dar la nivelul câmpurilor nu există indivizi, ci idei, fiecare om fiind suma anumitor programe, iar mecanismul blocării funcţionează împotrivă ideilor şi programelor nocive. Copilul intensifică toate programele părinţilor. În timpul comunicării copilului cu părinţii, are loc o intensificare şi o activare, atât a programelor pozitive, cât şi a celor negative, ce i-au fost transmise de părinţi, în mod ereditar prin intermediul câmpurilor. Nu numai copiii moştenesc karma părinţilor ci şi părinţii suportă, la nivelul câmpurilor, consecinţele comportamentului şi ale faptelor copiilor, gândurile şi comportamentul copilului influenţează starea câmpurilor, adică spiritul, destinul şi sănătatea părinţilor.

PENTRU PROGRAMARE LA GDV DIAGNOSTICARE, VA ROG, SA-MI TRIMITETI UN EMAIL: SVETA.LUNGU@YAHOO.COM SAU  TELEFONIC 0725873459!

Deci, problemele personale din viaţa omului – neplăcerile destinului, bolile fizice şi psihice, traumatismele, sunt rezultate de activităţii sistemului de autoreglare a câmpurilor, o blocare forţată a începutului destrămării structurilor spirituale, ale structurilor strategice de bază, responsabile de supravieţuirea omului şi a descendenţilor săi. Intoarcerea programelor negative se produce uneori intr-un ritm lent si nu intotdeauna asupra autorului ci, foarte des, asupra copiilor si rudelor.

Insa asta nu inseamna ca fiecare din noi nu putem sa-si schimbam viata, chiar daca pastram o amprenta din partea neamului nostru:). Noutatea cea buna este ca daca invatam sa iubim pe Dumnezeu, pe sine, pe toti si totul din jurul nostru; daca schimbam perceptiile, obiceiurile si convingerile nesanatoase, etc. putem crea o viata plina de lumina, santate si abundenta!

P.S. Va reamintesc, ca fiecare din noi este, sau va deveni sau a fost (in viata anterioara) o mama sau un tata:). Sa nu cadem in capcana judecatii! Vinovatii nu exista!Sper ca n-ati uitat ca tocmai voi v-ati ales parintii:)! Doamne ajuta!Lumina si pace!

 

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.