Ce crezi tu despre mine nu e treaba mea…

1

«Ce crezi tu despre mine nu e treaba mea…»

«Ce crezi tu despre mine nu e treaba mea…». Va place titlul postarii de astazi?:) Se pare ca da:). Sunt sigura ca aduceti aminte despre renumitul Dr. Wayne D. Dyer. Ieri am avut o placere deosebita sa auzim cateva recomandari din experienta lui D. Dyer.

M-am gandit sa ne bucuram si astazi cu niste ganduri din intelepciunea lui.

Mai am o mica surpriza pentru noi toti:)… v-am prigatit si un mic VIDEO… SIMPLU si PROFUND!!!

O seara extraordinara!

Asadar… incepem!

«Nu vă mai simţiţi ofensaţi. Comportamentul celorlalţi nu reprezintă un motiv să nu mai funcţionaţi cum trebuie. Ceea ce vă ofensează, nu face altceva decât să vă slăbească. Dacă vă aflaţi în căutarea ocaziilor în care sunteţi ofensaţi, le veţi găsi la fiecare pas.
Este lucrarea ego-ului vostru, care încearcă să vă convingă că lumea nu ar trebui să fie aşa cum este. Puteţi însă deveni oameni care apreciază viaţa, potrivindu-vă astfel cu spiritul universal al Creaţiei. Nu puteţi atinge puterea intenţiei, fiind ofensaţi. Bineînţeles că acţionaţi pentru eradicarea ororilor din lume, care îşi au originea în masiva identificare cu ego-ul, dar rămâneţi în pace. Pacea este Dumnezeu, voi care sunteţi parte din Dumnezeu nu aveţi cum să fiţi acasă, decât în pacea lui. Fiind ofensaţi, creaţi aceeaşi energie distructivă care v-a ofensat de la început şi asta conduce la atac, contra-atac şi război.

Renunţaţi la dorinţa de a câştiga.  Ego-ului îi place foarte mult să ne împartă în câştigători şi perdanţi. Urmărirea cu obstinaţie a victoriei, reprezintă un mijloc foarte sigur de a evita contactul conştient cu intenţia. De ce? Pentru că, până la urmă, este imposibil să câştigi de fiecare dată. La un moment dat, tot va fi cineva mai rapid, mai norocos, mai tânăr, mai puternic şi mai deştept – şi atunci vă veţi întoarce la a vă simţi nevrednici şi neînsemnaţi.

Voi nu sunteţi câştigurile sau victoriile voastre. E posibil să vă placă competiţia şi să vă distraţi într-o lume în care a câştiga înseamnă totul, dar nu trebuie să rămâneţi acolo, în gândurile voastre. Nu există perdanţi, într-o lume în care avem cu toţii aceeaşi sursă de energie. Tot ce puteţi spune, într-o anumită zi, este că v-aţi aflat la un anumit nivel, în comparaţie cu nivelele celorlalţi din ziua respectivă. Dar astăzi este o altă zi, cu alţi competitori şi cu noi circumstanţe de avut în vedere. Sunteţi tot aceeaşi prezenţă infinită, într-un corp care este cu încă o zi (sau cu zece ani) mai bătrân. Renunţaţi la nevoia de a câştiga, nemaifiind de acord cu ideea că opusul lui a câştiga, este a pierde. Asta este teama ego-ului. Dacă astăzi corpul vostru nu acţionează într-un mod câştigător, nu contează, atâta timp cât nu vă identificaţi complet cu ego-ul vostru. Fiţi observatorul, cel care urmăreşte şi se bucură de toate, fără să fie nevoie să câştige niciun premiu. Fiţi împăcaţi şi acordaţi asta cu energia intenţiei. Şi ironia este că, deşi nu veţi observa, vor apărea cu atât mai multe victorii de felul acesta în viaţa voastră, cu cât le urmăriţi mai puţin…»

sursa: www.drwaynedyer.com

Share.

About Author

1 комментарий

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.