Estas Tonne

0

Estas Tonne —

a fost nascut pe 25 aprilie 1975 în fosta Uniune Sovietică, in Ucraina unde a crescut si a studiat muzică clasică 6 ani. Numele Estas inseamna «estic».

Dupa care si-a părăsit tara de origine si a plecat impreuna cu familia in Israel. Nu s-a atins de chitara timp de 11 ani…

Cautand calea vietii lui a ajuns la New York. «Aici un prieten mi-a facut un cadou… o chitara»:) Asa Estas Tonne a redescoperit pasiunea  sa cante la chitara.

A cantat în cartierul artiştilor de pe Montmartre din Paris unde talentul lui a fost recunoscut de îndată şi, în scurt timp, a avut de onorat concerte pe tot Globul, de pe continentul american până în India.

Din 2003 el a vândut peste 50.000 de CD-uri și are mai mult de 6000 de fani în lista lui de contacte. În pofida agendei încărcate, el se opreşte, din când în când, pe stradă pentru a oferi un număr excepţional de chitară, prin care reuşeste să amuţească trecătorii.

Pe profilul lui de Facebook, Estas Tonne se autointitulează „un trubadur modern care răspândeşte mesajele inspiraţionale ale unei noi forme de conştiinţă umană”.


Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.