ŞCOALA INTUIŢIEI

4

ŞCOALA INTUIŢIEI

Vederea Intuitiva. Seminarul » Dezvoltarea intuitiei – O VIATA FARA GRESELI“ pentru copii între 6 — 12 ani

Pentru mai buna organizare, va rugam, sa va inscrieti, folosind formularul de inscriere:

http://goo.gl/EhqX7K

Seminarul se organizeaza in momentul cand se formeaza un grup din 4 copii!

Veti fi contactati in cel mai scurt timp ca sa va anuntam data si locatia evenimentului.

A învăța să primeşti informații şi altfel decât prin intermediul celor cinci simţuri, este extrem de important pentru viaţă. Dacă copilul Dumneavoastră îşi va dezvolta şi şlefuii această capacitate, va obţine un consilier invizibil foarte valoros pentru a rezolva orice situație de viață. Pentru a lua decizii adecvate. Și nu pentru a căuta rechizitele şi caietele şcolare pierdute, dar și în deciziile importante atunci când alegeți școala, profesia, partenerul de viaţă și în alte decizii asemănătoare.

Din acest motiv am decis să pregătim o serie de seminarii, care au rolul nu numai de a trezi interesul pentru dezvoltarea intuiției, dar şi de a activa direct centrele creierului insuficient utilizate până acum şi de a dezvolta proprietăți care au fost considerate până de curând superioare sau paranormale.

Metodologia este preluată de la oamenii de ştiinţă ruşi care au aceste teme dezvoltate și prelucrate cel mai bine din toată lumea. La seminariile noastre îl vom învăţa pe copilul Dumneavoastră de a asculta informații sensibile, pe care i le transmite intuiția, îl vom învăța să vadă fără utilizarea ochilor, să înțeleagă procesele energetice din om și din natură, şi să învețe să comunice fără cuvinte cu oamenii și cu toată natura vie sau neînsuflețită.

După primul seminar de activare, copilul Dumneavoastră va vedea fără utilizarea ochilor, prin care va deschide un canal pentru a primi informații extrasenzoriale, adică acele care nu sunt admise prin cele 5 simțuri. Această capacitate se va dezvolta treptat la copil prin antrenament. Copilul va fi mai încrezător, o să fie în măsură să evalueze corect situațiile, o să aibă mai mare încredere în viață. Prin antrenament se va îmbunătăți activitatea emisferei drepte a creierului și astfel se vor echilibra cele două emisfere.

În societatea noastră, în special la şcoală, învăţăm să folosim și să dezvoltăm, în special, emisfera stângă a creierului nostru. De partea dreaptă uităm deseori și datorită acestui lucru de foarte multe ori nu ne înțelegem pe noi și semnalele corpului nostru. Datorită acestor emisfere, în noi funcţionează doi, să le spunem «mecanici». Unul analist și al altul intuitiv, două forțe care încearcă să ne coordoneze viața. În mod similar, știm că, aceste două forțe sau emisfere sunt în relație de complementaritate, și se completează reciproc.

Emisfera stângă este analistul din noi. Aceasta controlează logica noastră, raționamentul, gândirea analitică și controlează capacitatea noastră de a se exprima prin limbaj, este rațională și strict organizată.
Emisfera dreaptă, partea jovială a creierului nostru, este jumătatea creativă și joacă un rol important în înțelegerea emoțiilor. Este irațională, intuitivă, muzicală, imaginativă, …

Este necesar, ca să aducem creierul nostru şi pe noi în echilibru prin simpla dezvoltare a intuiţiei noastre. Prin faptul că, funcţiile creierului copilului se armonizează, se echilibrează totodată şi comportamentul său. Copilul hiperactiv se calmă, iar copilul pasiv devine mai activ.

Această activitate va aduce Dumneavoastră și copilului Dumneavoastră multe lucruri pozitive și totodată distractive …

Curs de activare de două zile

Creierul uman conţine un centru care este capabil de a obține informațiile direct, excludând organele senzoriale. Acest loc se numeşte Centrul de procesare a informațiilor (CIP). CIP este întotdeauna într-o stare pasivă și nu joacă un rol activ în furnizarea informațiilor. Ipoteza de bază este că, este extrem de important pentru a activa CIP, includerea lui în procesul de dobândire a informațiilor, pentru motivul că, aceste informațiile sunt întotdeauna exacte și complete. După ce vom avea aceste informații, o să ne oprim să luăm decizii greșite.

La cursul de activare este importantă eliminarea barierelor psihologice și de a scăpa de prejudecata, că informațiile despre lume le putem obține doar prin cele cinci simțuri accesibile. Este necesar de a scăpa de convingerile învățate și a forța creierul, să nu mai controleze procesul de primire a informațiilor. Scopul acestui curs este de a începe să se obțină informații prin canale noi, și să învețe să aibă încredere în ele, să știe cum să se bazeze pe ele.

Pe parcursul celor două zile a cursului, copilul Dumneavoastră va începe să perceapă intuitiv. Va învăţa să utilizeze o mască netransparentă și să recunoască prin ea lumina și întunericul, culorile primare și nuanțele lor. Iniţial va percepe doar o fereastră îngustă, prin care se uită «afară». Această fereastră se va mări treptat. Copilul va începe să perceapă spațiul din faţa sa la o distanţă de aproximativ 30-80 cm. În acest spațiu va învăța să recunoască mişcarea, contururile și culorile diverselor obiecte mici și imagini. Se activează la el abilitatea de orientare în acest spaţiu.

La descifrarea viziunii este necesar să se lucreze următoarele 7 zile conform instrucţiunilor. Pe parcursul acestei perioade, va crește capacitatea de reacţie, copilul va fi capabil să recunoască poze tot mai mici, litere, va fi capabil să combine numere pe hârtie, să joace Cinci pe linie — X şi 0, etc. În același timp, se va dezvălui spațiul îndepărtat, până la câțiva metri, copilul va fi capabil să imite mișcările dumnevoastră, să se joace cu mingea.

Scopul întregului efort nu este numai de a vedea fără ochi. Acesta este doar primul pas spre o intuiție dezvoltată. De aceea, multe dintre următoarele exerciții nu dezvoltă direct viziunea intuitivă, dar îmbunătățesc percepția intuitivă. Unele exerciții le face copilul cu mască și altele fără mască.

CINE SUNT TRAINERII ACESTUI CURS?

Svetlana Lungu –
Ceea ce crede ea sunt de fapt adevaruri universale, nu reinventeaza roata, ci accepta ca ritmul ei trebuie sa fie in ton cu ritmul Universului si legilor in baza carora el functioneaza.
Psihopedagog, ULIM
Felcer – laborant (SMO, RM);
Formator acreditat de Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului și de către Ministerul Muncii, Familiei și Egalității de Șanse;
Trainer de Vedere intuitiva, certificat de ISIIS (International Society of Intuitive Information Sight)
The teacher of Shcool of intuition for children, certificat de 3Balance Academy (Slovacia).
Practitioner Theta Healing, certificat de THINK;
Practitioner Acces consciousness, Bars, nivel 1;
Specialist Metoda GDV, certificat de KTI;
Practitioner Tehnica Radiantă® — Real REIKI® nivele 1 si 2;
Cu pasiune si cu multa dragoste impartaseste din cunoasterea si revelatiile ei, precum si tehnicile care i-au transformat experienta de a Fi si se bucura de rezultatele extraordinare ale celor care ii sunt cursanti, clienti si parteneri. IUBESTE…

Andrei Lungu –
Trainer de Vedere intuitiva, certificat de ISIIS (International Society of Intuitive Information Sight)
The teacher of Shcool of intuition for children, certificat de 3Balance Academy (Slovacia).
Practitioner Theta Healing, certificat de THINK.
Practitioner Acces consciousness, Bars, nivel 1.
Specialist Metoda GDV, certificat de KTI.

Obiectivul său este acela de a contribui la schimbarea în bine a vieţii cât mai multor oameni, care au curajul să învețe că totul este posibil. Oferă resursele necesare pentru ca visele să poată fi transformate în obiective, pentru ca oamenii să și le poată susţine cu determinare oricând şi să devină lideri pentru ideile si viata lor.
El este un expert in sintetizarea complexului in strategii si unelte aplicabile imediat, ce pot fi folosite de oricine pentru a-si imbunatati calitatea vietii.

Rafinamentul nostru faţă de lume este un proces frumos de dezvoltare a personalității noastre și aprinderea luminii noastre interioare, prin care vom influența ulterior pozitiv mediul nostru. Obținem perspective asupra lucrurilor și întâmplărilor din jurul nostru, simţim recunoștiință pentru viața noastră și dragostea față de lume și creație.

Ne vom bucura, dacă în continuare veţi urmări pagina noastră web, deoarece pentru Dumneavoastră pregătim mult mai multe …

Pentru mai buna organizare, va rugam, sa va inscrieti, folosind formularul de inscriere:

http://goo.gl/EhqX7K

Seminarul se organizeaza in momentul cand se formeaza un grup din 4 copii!

Veti fi contactati in cel mai scurt timp ca sa va anuntam data si locatia evenimentului.

Share.

About Author

4 комментария

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.