Dovada stiintifica — puterea rugaciunii si meditatiei

0

Dovada stiintifica

in aceasta seara as vrea sa va arat ceva intr-adevar interesant — o dovafa stiintifica!  Stiu ca foarte multi din noi vrem sa vedem cu ochiul fizic daca se intampla ceva atunci cand, de exemplu ne rugam sau meditam.

PENTRU PROGRAMARE LA GDV DIAGNOSTICARE, VA ROG, SA-MI TRIMITETI UN EMAIL: SVETA.LUNGU@YAHOO.COM SAU  TELEFONIC 0725873459!

«Crezi ca ne ajuta meditatia? Crezi ca este necesar sa ne rugam? Oare Dumnezeu ma aude? E o prostie sa pierd timpul cu meditatii, rugaciuni si alte tampenii. Tu ce crezi?…. «

Primesc aceste intrebari aproape in fiecare zi:). M-am gandit sa va arat imagini reale. Sunt facute de mine cu ajutorul Complexului GDV inainte si dupa meditatie si rugaciune. Vreau sa va spun ca nu este singura imaginea:) Sunt foarte multe si de fiecare data se intampla ceva asemanator. Pentru mine este clar ca aceste metode functioneaza! Campul energetic creste, se inchid acele pierderi energetice, se armonizeaza starea psihoemotionala si fizica, viata devine mai echilibrata, mai armonioasa:)!

dovada stiintifica

Stiu ca aveti intrebari. Stiu ca exista pareri si pareri.
Astept intrebarile si parerile voastre!
Lumina si pace!

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.