Complexul GDV Camera. Bioenergetica aurei umane

0

Complexul GDV Camera

Complexul GDV Camera se utilizeaza cu succes pentru GDV diagnosticare in activitatea de cercetare stiintifica din domeniul medicinii pentru evaluarea diferitelor tipuri de influente asupra organismului uman, inclusiv a influentei diferitelor produse alopate si homeopate, cât si a psiho si fizioterapiei

PENTRU PROGRAMARE LA GDV DIAGNOSTICARE, VA ROG, SA-MI TRIMITETI UN EMAIL: SVETA.LUNGU@YAHOO.COM SAU  TELEFONIC 0725873459!

Complexul GDV- Camera este utilizat, in mod special, ca un dispozitiv de diagnosticare in vederea stabilirii starii functionale a pilotilor de avioane cu un grad inalt de manevrabilitate din cadrul fortelor armate ale Federatiei Ruse.

Mai jos gasiti un material video inregistrat la un canal TV din Statele Unite despre aceasta metoda revolutionara.

 

Bioelectrografie.

Bioelectrografie reprezinta un procedeu unicat de evaluare ultrarapida a starii de sanatate a omului, care permite ca in decurs de doar câteva minute, chiar si fara ca acesta sa-si scoata hainele, obtinerea unor informatii evidente privind dereglarile structurale si functionale din organele si sistemele umane.

De asemenea, sa scoata in evidenta cauza primara a imbolnavirilor, sa evalueze starea intregului organism si influenta asupra acestuia a diferitelor actiuni chimice, de vibratii si de alta natura.

Diagnosticarea rapida cu ajutorul Bioelectrografiei inlocuieste unele metode costisitoare si, de departe inofensive, care studiaza structura sau functia anumitor organe. De asemenea, poate fi efectuata cercetarea caracteristicilor energoinformationale ale unui psihic normal si ale unuia modificat.

PENTRU PROGRAMARE LA GDV DIAGNOSTICARE, VA ROG, SA-MI TRIMITETI UN EMAIL: SVETA.LUNGU@YAHOO.COM SAU  TELEFONIC 0725873459!

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.