Programe pentru GDV diagnostic

0

Programe GDV

Captură GDV

Programul face posibilă realizarea rapidă şi uşoară a înregistrării a GDV- gramei a zece amprente umane, grame de lichid sau alte obiecte, ca şi filmarea a scurte filme video ale descărcării gazelor (GDV-video).

PENTRU PROGRAMARE LA GDV DIAGNOSTICARE, VA ROG, SA-MI TRIMITETI UN EMAIL: SVETA.LUNGU@YAHOO.COM SAU  TELEFONIC 0725873459!

Diagrama GDV

Programul este destinat pentru evaluarea nivelului funcţional al organismului subiectului în comparaţie cu cel al unei persoane sănătoase. Diagrama GDV face posibilă prezentarea rezultatelor sub forma unor diagrame circulare care evaluează sistemul de organe, excesul de energie sau deficienţa de energie. Programul ajută în acelaşi timp evaluarea nivelului emoţional uman, prin intermediul comparării parametrilor amprentelor luate cu şi fără filtru.

Câmpuri de energie GDV

Programul este destinat pentru reprezentarea vizuală a câmpului energetic, de forma unei imagini care înconjură conturul uman, la fel ca şi pentru prezentarea numerică a datelor în tabele şi diagrame. Câmpurile energetice GDV fac posibilă investigarea potenţialului de energie uman şi oferă oportunitatea de a observa proiecţia tridimensională a câmpului (frontal şi din două laterale), precum şi de a compara rezultatele obţinute de la câţiva subiecţi.

Evaluare GDV

Programul este destinat evaluării nivelului funcţional al organismului în comparaţie cu cel al unei persoane sănătoase, cu ajutorul observării separate a organelor şi sistemelor. Evaluarea GDV face posibilă calcularea caracteristicilor, ceea ce permite evaluarea potenţialului de energie, toleranţa la schimbările mediului înconjurător, precum şi imunitatea la stress a organelor separate şi a sistemelor. Programul permite de asemeni cercetătorului evaluarea vizuală a GDV-gramei în sectorul corespunzător organelor şi sistemelor selectate şi monitorizarea parametrilor numerici a acestor sectoare. Datele pot fi prezentate în tabele şi grafice, ceea ce permite cercetătorului compararea datelor pentru un număr de subiecţi.

PENTRU PROGRAMARE LA GDV DIAGNOSTICARE, VA ROG, SA-MI TRIMITETI UN EMAIL: SVETA.LUNGU@YAHOO.COM SAU  TELEFONIC 0725873459!

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.