Atentie! Electrosmog!

0

Electrosmog!

Astazi as vrea sa vorbim despre electrosmog!

PENTRU PROGRAMARE LA GDV DIAGNOSTICARE, VA ROG, SA-MI TRIMITETI UN EMAIL: SVETA.LUNGU@YAHOO.COM SAU  TELEFONIC 0725873459!

 Câmpuri magnetice de frecvenţă industrială ne inconjoară ziua şi noaptea: iradierea vine de la cabluri electrice, aparate de uz casnic, dispozitive electrice şi electronice, linii de transmisie electrică, etc. Mediul electromagnetic se formează în avioane, nave spaţiale, corabii, echipamente militare închise, construcţii subterane, metrouri etc. În cadrul oricărei zone ecranate se creează câmpul hipomagnetic (i.e. câmpul geomagnetic slăbit), în care oamenii, din cauza activităţii sale, se află mult timp.

Având în vedere creşterea semnificativă a numărului de surse şi intensificarea capacităţii generale ale câmpurilor electromagnetice, apare un termen nou — electrosmog. Deci, suntem de fapt, aproape constant — în timpul zilei — expuşi la câmpuri electromagnetice, şi acest lucru, bineînţeles, afectează în mod negativ starea funcţională a organismului nostru, care cauzează aşa-numitul sindrom de oboseală cronică. Acest lucru este mai mult decât o simplă oboseală. Sindromul de oboseală cronică are un impact asupra multor aspecte ale vieţii noastre aşa ca modul de gândire, nivelul bazei energetice a corpului, somnul, capacitatea de concentrare şi chiar interesul sexual. Când apare apatie, totul pare atât de lipsit de sens, că nici nu încercăm să facem ceva: Alte idei? Proiecte noi? Care ne este viitorul? Aceasta este o adevărată tortură … Nimeni nu poate să ne înţeleagă … Zâmbiţi — şi toată lumea va râde împreună cu dumneavoastră, dar dacă vrei să plângi – vei plânge de unul singur.

Aceste fapte au o confirmare oficială. Măsurările efectuate de către specialişti la staţii şi în metrouri, au arătat că oamenii din metrou sunt afectaţi de câmpuri electromagnetice puternice de frecvenţe ultra joase. De exemplu, statisticile susţin că persoanele care lucrează în trenuri din metro din ce în ce mai des capătă boli cardiace coronariene. Sunt cazuri de infarct miocardic la pasageri. Iar motivul este simplu: sindromul oboselii cronice, care cauzează simptome noi, cum ar fi tulburarea atenţiei, dureri de cap, slăbiciune, pierderea capacităţii de muncă, ameţeală, reacţii alergice, impotenţă, stare de plictiseală, instabilitatea temperaturii corpului … În plus, pot apărea tulburări funcţionale ale sistemului nervos central şi vegetativ, nevroză, tremurarea uşoară a degetelor. Toate acestea, de asemenea, sunt consecinţele fenomenului numit elektrosmog.

Credeţi-ne, aceasta trebuie să fie luat în serios. Impactul câmpurilor electromagnetice asupra organismului uman este diferit: perturbarea funcţionării normale a corpului, schimbări în sistemul imunitar, apariţia unor astfel de tipuri de cancer ca cancer de sânge (leucemie), tumori cerebrale, boli hormonale. În grupul de risc intră copiii, femeile gravide (împreună cu embrionul), persoane cu imunitate slabă, cu probleme ale sistemului nervos central, endocrin, sistemul cardiovascular, alergici

Oameni care se află mult timp în imediata apropiere cu sursede radiaţii, suferă de perturbări ale memoriei, schimbare a activităţii sistemului nervos central, creştere a conţinutului de adrenalină în sânge, activeazarea proceselor de coagulare a sângelui. Aceste schimbări pot duce la efecte adverse neaşteptate. E necesar să ne amintim că cea mai mare sensibilitate o are sistemul nervos al embrionului. Cercetările efectuate în centre medicale U. S. American Health Foundation şi Integrated Laboratory Systems, au depistat o legătură între utilizarea frecventă a telefoanelor celulare şi apariţia la oameni a unui nou tip de tumori cerebrale extrem de rare. Iar în cazul dozelor mari de iradiere începe procesul de distrugere a ADN-ului în celule sanguine. Pe baza acestor date, Comisia guvernamentală din SUA a recomandat copiilor şi adolescenţilor să nu folosească telefoanele mobile, fără extrema necesitate.

PENTRU PROGRAMARE LA GDV DIAGNOSTICARE, VA ROG, SA-MI TRIMITETI UN EMAIL: SVETA.LUNGU@YAHOO.COM SAU  TELEFONIC 0725873459!

Contactul prelungit cu microunde poate duce la dezvoltarea unor boli, cu tabloul clinic, care se determină în primul rând, de schimbări ale stării funcţionale a sistemului nervos şi cardiovascular. Există chiar şi o nouă boală – boala undelor-radio. Ea are un astfel de diapazon: sindrom de astenie — asteno-vegetativ — hipotalamic. Cu alte cuvinte — de la iritabilitate uşoară până la tulburări mintale. Acum fiecare persoană trebuie să decidă singură ce este mai bine pentru ea: utilizarea prelungită a telefoanelor mobile (astfel nu se exclude că poate fi obţinută boala lui Alzheimer …) sau sănătatea. Să-l suni pe cineva sau să răspunzi la telefon este un lucru şi să duci convorbiri îndelungate este cu totul altul. Un radiotelefon mobil (RTM) este un mic transceiver.

Telefonia mobilă este astăzi una din cele mai dezvoltate siteme telecomunicaţionale. Elemente de bază ale acesteia sunt staţii de bază (SB) şi telefoane. În dependenţă de standard telefonic transmisia se efectuează în interval de frecvenţă de 453-1785 MHz. Puterea de radiaţie este o valoarea variabilă, care depinde în mare măsură, de starea canalului de comunicaţie «radiotelefon mobil — staţie de bază», adică cu cât nivelul de semnal al staţiei de bază este mai mare cu atât mai mică este puterea de radiaţie a RTM. Perioada maximă de putere se află în cadrul graniţelor 0,125-1 W, dar în mediul real, de obicei, nu poate depăşi 0,05-0,2 W. În acelaşi timp emiţătorul lucrează numail în timpul convorbirii şi este dezactivat în timpul pauzelor. Se primeşte că, în timpul conversaţiei ţineţi aproape de creier o sursa de câmpuri electromagnetice, şi o strângeţi cât mai aproape de ureche. Staţii de bază asigură comunicaţia cu radiotelefoane mobile şi, prin urmare, sunt surse de radiaţii electromagnetice în banda UHF.

Toate telefoanele, formal, care intră pe piaţă, trec testări corespunzătoare — în special, din punct de vedere al capacităţii de absorbţie specifice (Specific Absorption rate — SAR), care determină nivelul de radiaţie care cade pe un kilogram de masă a utilizatorului. Conform standardelor adoptate în Europa, SAR ar trebui să fie mai mic de 2 W/kg (2 mW/g), şi în Statele Unite — mai mic de 1.6 W / kg (1,6 mW / g). Normele americane sunt mai stricte. Deci, un telefon «American» poate fi mai sigur din punct de vedere al expunerii la frecvenţe radio.

Pe baza datelor de la Comisia Federală a Comunicaţiilor a SUA (FCC) a fost stabilit ratingul telefoanelor mobile cu cel mai înalt nivel de radiaţii. Liderul conform nivelului de radiaţie electromagnetică a fost numit telefonul companiei Motorola. Însă nivelul de radiaţie al acestui telefon nu a depaşit normele FCC.

Este important să ne amintim că, utilizarea de scurtă durată a telefoanelor mobile nu reprezinta un mare pericol. Dar excesivitate este o calitate caracteristică oamenilor… În orice caz – stăruţi-vă să nu lăsaţi copiii să vorbească mult la telefon mobil. În mai 2001, oamenii de ştiinţă din SUA au stabiilit că creierul unui copil absoarbe cu 50-70% mai multă radiaţie de la telefon decât creierul uman adult, datorită unui craniu mic. În acest sens, şeful Agenţiei de Sănătate din SUA a adresat un apel părinţilor, cu recomandarea de a nu permite utilizarea telefoanelor mobile de către copii sub vârsta de nouă ani.

Efectele negative ale secolului tehnocratic pot fi enumerate încă mult timp. Este necesar să vă gândiţi serios despre cum puteţi maximiza siguranţa dumneavoastră şi a copiiilor voştri de la influenţa radiaţiilor electromagnetice. În prezent sunt elaborate diferite metode de protecţie împotriva radiaţiilor electromagnetice – ecranelor electromagnetice de diferite tipuri. Deseori, schimbările în starea fiziologică a organismului, ca urmare a impactului REM nu pot fi detectate imediat. Uneori, după câţiva ani, boala începe să dea de ştire despre existenţa sa. În prezent este elaborată o metoda revoluţionara de diagnostic GDV (vizualizare prin descărcare în gaze), care ajută la detectarea timpurie a semnelor de boală, chiar şi atunci când boala este în fază incipientă, şi, prin urmare, permite de a lua măsuri şi de a restabili sănătatea preţioasă.

PENTRU PROGRAMARE LA GDV DIAGNOSTICARE, VA ROG, SA-MI TRIMITETI UN EMAIL: SVETA.LUNGU@YAHOO.COM SAU  TELEFONIC 0725873459!

Din interviul cu candidatul în ştiinţe tehnice, profesor asistent al catedrei de securitate a informaţiei a Universităţii de Stat de Informatică şi Radioelectronică din Bielorusia, Natalia Kolbun.

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.