Vrei dovezi? Bioelectrografie!

0

 Vrei dovezi? Bioelectrografie!

Bioelectrografie?! Ai auzit de ea..

Am realizat ca oamenii devin din ce in ce mai curiosi si mai deschisi la tot ce inseamna cunoastrea de sine. Exista o multime de intrebari gen: exista sufletul sau nu? De ce oamenii se imbolnavesc? Cum gandurile si emotiile noastre influenteaza organizmul si viata? Ce este aura si cum arata? Si asa m.d.

PENTRU PROGRAMARE LA GDV DIAGNOSTICARE, VA ROG, SA-MI TRIMITETI UN EMAIL: SVETA.LUNGU@YAHOO.COM SAU  TELEFONIC 0725873459!

Si foarte multi imi spun: arata-mi, vreau sa vad si poate atunci voi crede:). Sincera sa fiu eu zambesc de fiecare data dupa asemenea afirmatie. De ce? Pentru ca cu aratatul este mai greu, dar nu imposibil. Mai dificil este cu crezutul:).

Datorita dorintei de a cunoaste propria persoana; sa-i ajut pe altii sa vada ca exista acea “energie” cum suntem foarte multi obisnuiti sa spunem la tot ce face parte din categoria lucrurilor invizibile, a intrat candva in viata mea aceasta metoda revolutionara – GDV Diagnosticare. Ca sa nu ne lungim aici, cei care sunteti interesati sa aflati mai multe detalii despre aceasta metoda, va invit cu mare drag sa vizitati saitul meu

  Diagnosticarea energetica (Bioelectrogragie) ne ajuta sa aflam multe lucruri interesante despre noi! De exemplu, care este starea mea psihoemotioala? Sunt in depresie sau nu? Unde exista pierderi energetice sau surplusuri? Care sunt cauze posibile (metafizice) care au provocat anumite dereglari? Si ce este foarte interesant: cum reactioneaza organizmul nostru la anumite tratamente (de ex.la masaj, psihoterapie, meditatie, rugaciune, suplimente alimentare, aromaterapie, etc).

Ca sa fiu si mai clara, va invit mai jos sa vedeti o imagine reala inainte si dupa tratament a unei persoane. A fost efectuata diagnosticare bioenergetica cu ajutorul complexului GDV (camera GDV, efectul Kirlian). Dupa stabilirea in ce stare (fizica si psihoemotionala) se afla persoana a fost recomandate niste sedinte de terapie.

PENTRU PROGRAMARE LA GDV DIAGNOSTICARE, VA ROG, SA-MI TRIMITETI UN EMAIL: SVETA.LUNGU@YAHOO.COM SAU  TELEFONIC 0725873459!

Pe imaginea din partea stanga (inainte de tratament) puteti observa dezechilibru energetic pe nivele diferite, pierderi energetice, de asemenea schimbari pe plan psihoemotional.

Pe imaginea din partea dreapta (dupa tratament) campul energetic a devenit mai omogen, a crescut luminiscenta campului, zonele cu energodificite s-au restabilit. S-au produs schimbari benefice la nivelul tuturor organelor, sistemelor si starii psihoemotionale.

Stiu ca se simte bine si este fericit! Ce poate fi mai frumos decat sa vezi un om sanatos, echilibrat, zambitor, pozitiv si cu cativa pasi inainte in cunoasterea de sine!

PENTRU PROGRAMARE LA GDV DIAGNOSTICARE, VA ROG, SA-MI TRIMITETI UN EMAIL: SVETA.LUNGU@YAHOO.COM SAU  TELEFONIC 0725873459!

Substratul al Universului e constituit din CEVA UNIC, care este atat de infinit, grandios, incat nu poate fi definit in concepte care sa aiba inteles pentru nivelul nostru actual. Daca nu intuim inca acest adevar, tot ceea ce trebuie sa facem este sa acceptam existenta acestui CEVA UNIC si sa ne convingem apoi, prin experienta directa, ca acest ABSOLUT duce la singura explicatie rezonabila a lumii, asa cum o stim cu totii.

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.