Apa vie!?.

0

 Apa vie?

În săptămâna Botezului Domnului, cuvântul «apa» devine semnificativ. Mulţi oamenii vin la biserică să ia agheasmă — apa vie. Mii de pelerini se adună la izvoare sfinte. Chiar şi apa de la robinet, în perioada aceastei sărbători ortodoxe, devene mai curată. Care este secretul acestui fapt? S-ar părea că totul este simplu: doi atomi de hidrogen şi un atom de oxigen. În acelaşi timp, apa este capabilă de a face minuni, şi nu numai în timpul sărbătoririi Sfântului Botez. Vă sugerăm să vă faceţi o mică excursie în lumea apei cu ajutorul unor experimente foarte neobişnuite.

PENTRU PROGRAMARE LA GDV DIAGNOSTICARE, VA ROG, SA-MI TRIMITETI UN EMAIL: SVETA.LUNGU@YAHOO.COM SAU  TELEFONIC 0725873459!

 Depinde de noi

 Cum se sfinţeşte apa în biserici? În apa de la robinet, se pune o cruce şi se citesc rugăciunile corespunzătoare – iată tot misterul. Există părerea că apa luată imediat după sfinţire este mai sfântă.  Dar se poate şi invers, apa obţinută în rezultatul luptei pentru a lua primul apa, nu va aduce beneficii, şi, eventual, apa se va «înverzi», în ciuda menirii sale bune. Şi aici problema credinţei capătă o altă formă. Problema constă nu doar în apă, dar în ceea ce facem: cum trăim, ce gânduri avem, şi ce spunem…

 Apa are memorie şi poartă gândurile şi rugăciunile noastre, afirmă cercetătorul japonez Masaru Emoto. Acum câţiva ani, în librării au apărut primele sale cărţi- «Mesajele apei», «Codurile secrete ale cristalelor din gheaţă», «Viaţa secretă a apei». Pentru multe persoane din întreaga lume, aceste cărţi au devenit o revelaţie. Pentru că apa din jurul nostru, într-o varietate de manifestări ale sale, gândurile şi cuvintele oamenilor pot influenţa întreaga lume, a declarat Dr. Emoto.

 Cu ajutorul fotografierii de mare viteză Masaru Emoto a invăţat să obţină imaginea vizuală a apei în momentul congelării. Analizând probe de apă de la diferite izvoare în întreaga lume, savantul a realizat un şir de experienţe, folosind muzica, imagini, radiaţiile electromagnetice de la TV, gândurile unei persoane sau ale unui grup de persoane, rugăciuni, cuvinte tipărite şi pronunţate.

 «Apa are capacitatea de a copia şi memora informaţia. Putem chiar presupune că apa din ocean a memorizat toate fiinţile care au trăit verodată în adâncuri. Apa circulă în jurul globului, trece prin corpul nostru şi apoi se răspândeşte în toată lumea … Să înţelegi apa – înseamnă să înţelegi universul, toate minunile naturii şi viaţa însăşi »

Apă vie?      Cristale

  Unul dintre cele mai frumoase fenomene este cristalizarea apei. Când apa îngheaţă, particulele sale se unesc pentru a forma nucleul unui cristal. Acest nucleu creşte treptat şi, atunci când acesta capătă o formă hexagonala apare cristalul vizibil de apă. Există doar câteva secunde, pentru a vedea şi căptura această nouă stare a apei, pe urmă totul se topeşte şi dispare. «Adevărul universului capătă o formă, şi devine vizibil doar pentru câteva secunde. Şi în această scurtă perioadă se deschide fereastra într-o lume cu adevărat magică», — a observat Masaru Emoto.

  Apa din diferite surse formează cristale de diferite forme. Unele dintre ele seamănă cu fulgi simetrici, altele sunt deformate, iar în unele probe de apă cristale nu se formau deloc. Apa pură naturală de la obârşii, izvoare, surse subterane creează cristale frumoase, în timp ce apa din oraşe (de exemplu Tokyo), tratată cu clor, nu a putut forma până la urmă nici un cristal.

  Influenţând apa, cu ajutorul muzicii, Dr. Emoto a descoperit că operele clasice determina formarea unor cristale bine conturate cu caracteristici clar pronunţate. În cazul contrar, apa, care «a ascultat» hard rock, a fost capabilă, în cel mai bun caz, să formeze cristale cu un contur deformat. Cuvintele ca «mulţumesc» sau «prost» scrise pe o bucată de hârtie şi legate strâns de o sticlă cu apă (astfel încât cuvintele să fie întoarse spre interior), Dr. Emoto a constatat că apa poate «citi», şi să înţeleagă sensul acesteia şi în conformitate cu cele scrise schimbă structura sa! Apa, care a citit cuvântul «mulţumesc», a format cristale geometrice frumoase, indiferent în ce limbă a fost scris acest cuvânt. Iar apa expusă la cuvintul «prostule» şi expresii similare, a creat în rezultat cristale mutilate şi rupte.

 «Concluzia, pe care o putem trage din acest experiment, este — cuvintele au putere. Vibraţia cuvintelor bune are un impact pozitiv asupra universului nostru, în timp ce vibraţii emise de cuvinte negative, dure, au capacitatea de a-l distruge. Studierea apei este, într-un sens, studierea legilor universului, iar cristalele apei par a fi o poarta de acces într-o altă dimensiune ».

PENTRU PROGRAMARE LA GDV DIAGNOSTICARE, VA ROG, SA-MI TRIMITETI UN EMAIL: SVETA.LUNGU@YAHOO.COM SAU  TELEFONIC 0725873459!

Apă vie?     «Marea internă»

 Tehnicile de meditaţie, cum ar fi «Sunt calm, sunt destul de calm …» de fapt calmează «apa noastră internă». La fel ca şi furie, ură şi alte emoţii negative cauzează prejudicii semnificative în primul rând persoanei însăşi. Cel mai important este faptul că vibraţiile pe care noi le emitem, pot influenţa lumea din jurul nostru.

 «Intreg universul se află într-o stare de vibraţie, şi fiecare obiect generează frecvenţa sa proprie unică», — spune Dr. Emoto într-una din cărţile sale. — De ani de zile, cercetarea apei, m-au învăţat că aceasta este principiul fundamental al universului. Existenţa este o vibraţie … Sunteţi într-o cameră şi vorbiţi cu cineva; atmosfera este caldă, prietenoasă şi liberă. Brusc în cameră întră o altă persoană. Şi dvs. observaţi că atmosfera se schimbă, şi acum, în loc de căldură care domina în cameră, întregul spaţiu se blocheză în întuneric şi frig. Vă uitaţi atent la persoana care numai ce a intrat şi observaţi o faţă palidă, umeri îngheboşaţi ai omului obosit de viata … Oamenii emit vibraţii, sau pulsaţii de energie, şi fiecare persoană vibreaza cu propriile sale frecvenţe unice. Mai mult decât atât, fiecare dintre noi are «abilităţi senzoriale” şi poate capta vibraţiile altor oameni.

 Omul care simte tristeţe, generează frecvenţa de tristeţe, dar cine este întotdeauna fericit şi trăieşte o viaţă bogată, radiază energie pe o frecvenţă corespunzătoare. Cu un astfel de om este plăcut să stai pe aproape. O persoană care iubeşte, trimite vibraţii de iubire. Dacă dvs. radiaţi fericire, ca răspuns la vibraţii universul, de asemenea, va radia fericire, susţine Emoto-san.

Apa, care în laboratoarele dlui Emoto a fost expusă chemărilor de stimulare «Hai s-o facem», a format cristale atractive cu o structură corectă. Însă apa, care a fost expusă la fraze în mod imperativ «Fă-o!», nu a format nici un cristal. Acesta este o altă lecţie foarte importantă de la Masaru Emoto. Noi trebuie să avem grijă de copiii noştri, să fim atenţi cu ei, să vorbim cu ei, să spunem cuvinte de bunătate şi de dragoste, din momentul concepţiei. Cuvintele bune armonizează lumea noastră iar vibraţiile negative care provin de la cuvinte dure, au capacitatea de a o distruge. Cuvintele gingaşe au capacitatea de a însănătoşi animalele de casă, şi de a face să înflorească plantele de vara. De fapt, adevărul demult cunoscut pentru toată lumea, s-a confirmat încă o dată, cu ajutorul cercetărilor unice realizate de Masaru Emoto.

Când  desenaţi un cerc, se creează vibraţia cercului. Crucea desenată pe o foaie creează vibraţii de cruce. Când scrieţi cuvântul DRAGOSTE se creează vibraţii de iubire. Cuvinte  frumoase au vibraţii frumoase, clare. În schimb, cuvintele negative produc vibraţii urâte, incoerente. Cel mai frumos şi elegant cristal, din toate cristale Emoto a fost primit sub influenţa cuvântul «dragoste şi apreciere». Acest cristal arăta ca o floare bogată. S-a dovedit că anume aceste cuvinte sunt capabile cu cea mai mare putere să curăţe apa, şi, cel mai important – pot ajuta o persoană să se apropie de o viaţă sănătoasă şi fericită, să trăiască acea viaţă la care toţi aspiră.

«Când beţi apa cu un sentiment de recunostinţă, apa diferă din punct de vedere fizic de apa pe care o beţi cu o senzaţie de tristeţe în suflet. Emoţiile şi sentimentele noastre în fiecare secundă au un impact asupra lumii. În timp ce produceţi cuvinte şi imagini pozitive, contribuiţi la crearea unui univers frumos. Eliminând mesaje distructive, persoana contribuie la distrugerea universului».

În laboratorul doctorului Emoto au fost studiate probele de apă de la diferite surse de apă din întreaga lume. Apa a fost supusă la diferite tipuri de acţiuni, cum ar fi muzică, imagini, radiaţiile electromagnetice de la TV sau telefonul mobil, gândurile unei persoane sau a unui grup de persoane, rugăciune, cuvinte tipărite şi pronunţate în diferite limbi. Există  mai mult de cincizeci de mii de fotografii de acest fel.

PENTRU PROGRAMARE LA GDV DIAGNOSTICARE, VA ROG, SA-MI TRIMITETI UN EMAIL: SVETA.LUNGU@YAHOO.COM SAU  TELEFONIC 0725873459!

 

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.