Este oare posibil?! Metoda revolutionara — GDV!

0

Este oare posibil? Metoda revolutionara — GDV!

Este oare posibil ca fără o analiză complicată se evalueze eficacitatea expunerii umane la diferite preparate medicale, fizioterapie, acupunctura, psihoterapie?

Este oare posibil ca timp de 15 minute sa identifici o disfunctie umana fiziologica sau psihologica atunci când simptomele clinice sunt absente?

E, sa stiti ca DA! Astazi v-am prigatit un video scurt despre aceasta metoda — GDV Diagnosticare. Mai jos veti gasi si niste informatii despre Metoda GDV.

Este foarte bine cunoscuta in lume. O folosesc de cativa ani. Pentru cei interesati, va rog, sa intrati pe sectiunea GDV Diagnostic, unde puteti sa aflati mai multe detalii despre aceasta metoda.

Pentru cei care vor sa achizitioneze un aparat, va rog, sa ma sunati. Sunt Reprezentant oficial in Romania  si impreuna vom gasi  cea mai buna varianta pentru Dvs.

Pentru programare la GDV Diagnosticare: email: sveta.lungu@yahoo.com; tel: 0725873459!

Începand cu secolul al XIX — lea cu ajutorul unor instrumente speciale oamenii de ştiinţă au urmarit luminiscenta diferitelor obiecte: mineralelor, plantelor, monede şi chiar a corpului uman. Aura albăstruie putea fi nu doar vazuta, ci si fotografiata. Şi dimensiunile de luminiscenta a corpului uman varia în funcţie de starea de spirit, dispozitie şi de starea psihologică.

La mijlocul secolului al XX — lea fenomenul luminiscentei câmpului electromagnetic la obiecte a fost descoperit de S.D. Kirlian. Studiile sale au generat un interes enorm în întreaga lume şi acest fenomen a fost numit în numele lui ca Efectul Kirlian. Insa abia in urma progresului tehnic si stiintific a fost posibila incadraea fenomenului in practica.

În ultimul deceniu au fost create o serie de dispozitive care pe baza computerizată a imaginilor în luminiscenta a descarcarilor prin gaze permit prelucrarea unor informatii fiabile si obiective.

Cercetarea cu complexul GDV- Camera, Bioelectrografie sub nici o forma nu se substituie metodei care există în medicina tradiţională. Insa permite efectuarea rapida a unor analize al condiţiei energetice umane in urma carora putem trage concluzii cu privire la caracteristicile psihologice şi psihice a pacientului, in acelas timp putem sa deducem starea sa funcţionala.

Avantajele utilizării Metodei GDV:

— analiza starii fizice si psihice in care se afla persoana la momentul de fata;
— descoperirea cauzelor metafizice a bolii;
— analiza evoluarii procesului de vindecare;
— monitorizarea si alegerea unui program individual corect;
— metoda este neinvaziva si rapida;

Domeniile de utilizare ale metodei GDV sunt diverse. Acesta metoda este folosita in medicina si psihologie, frumusete si SPA, sport şi siguranţă, ecologie şi selecţie profesională. In fiecare din aceste domenii metoda GDV este indispensabila! Metoda GDV este rapida, eficienta si sigura si este capabila sa detecteze disfunctiile organismului intr-un stadiu incipient, atunci când este mai uşor de vindecat, permitand selectarea unor programe si proceduri individuale. De asemenea permite sa evalueze răspunsul organismului la anumite proceduri, medicamente, suplimente alimentare, efectuarea monitorizata a starii generale a pacientului.

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.