VINDECAREA CU AJUTORUL LUMÂNĂRILOR ŞI LUCRUL CU ENERGIILE

0

VINDECAREA CU AJUTORUL LUMÂNĂRILOR ŞI LUCRUL CU ENERGIILE —

Un ghid simplu al ritualului arderii lumânărilor de Deja Allison

Subconştientul şi credinţele

Punctul de plecare din punct de vedere psihologic al realizării majorităţii ritualurilor îl reprezintă conectarea cu corpul emoţional. Subconştientul nu poate şi nici nu face distincţia dintre ce “este în realitate” şi “ ceea ce gândeşte că este”. El nu judecă. El nu discerne şi nu cântăreşte dovezile. El acceptă toate datele asemănător unei unităţi filtrante pentru toate informaţiile. Va arhiva, va clasifica şi va eticheta experienţele provenite de la toate cele 5 simţuri.

Va fi schimbat de orice pericol sau de orice a lăsat o amprentă sau un exemplu din experienţele anterioare. Pentru subconştient TOTUL este real. Acesta este sălaşul fobiilor, fricilor şi locul unde se formează obiceiurile, dar este de asemenea şi sălaşul iubirii, compasiunii şi speranţei. Dacă vă doriţi vreodată să schimbaţi un vechi obicei din comportamentul vostru, subconştientul este zona la care trebuie să apelaţi. Aici se formează şi au loc schimbările.

Indicaţiile, imboldurile şi “intuiţiile” pe care le simţiţi reprezintă comunicarea directă cu subconştientul vostru. Să nu confundaţi aceasta cu energia transcedentală totuşi, chiar dacă sunt strâns legate şi oarecum similare, nu este chiar acelaşi lucru.

Când ne dorim ceva noi creăm un ataşament şi o legătura puternică faţă de lucrul pe care ni-l dorim, indiferent dacă este vorba de vindecare, de un obiect, de un coleg, de o slujbă, etc. Când facem aceasta construim un “pod” de energie între lucrul dorit şi noi înşine. Această legătură emoţională puternică este una dintre explicaţiile pentru care ritualul lumânărilor aprinse chiar funcţionează.

Energia puterii mentalului este un instrument puternic. De obicei, dacă noi mutăm ceva din subconştient, efectul va fi de mai lungă durată decât dacă o facem doar cu mintea conştientă. Când folosim mintea conştientă este ca o aducere aminte a unui număr de telefon pe care ştim că nu-l vom mai folosi niciodată şi pe care de obicei îl uităm repede.

Forma şi culoarea lucrurilor

Forma lumânărilor joacă un rol important în configuraţia energiei. Ca la majoritatea obiectelor aspectul exterior va conduce energia de-a lungul anumitor linii. Forma măsoară structura energiei. Culoarea şi mirosul, dacă anumite parfumuri sunt folosite, au un efect asupra noastră, care va afecta şi transmiterea energiei. Toate aceste componente sunt ca o orchestră, fiecare contribuind cu partea sa. Noi suntem dirijorii acestor energii, folosind instrumente ca forme, culori, parfumuri şi sunete. Aveţi grijă la mirosurile şi sunetele folosite pentru că ele pot fi mai degrabă disturbătoare decât folositoare.

Eu nu recomand folosirea formelor “ciudate” sau “ornamentale” pentru că în general produc o diminuare a funcţiilor lumânărilor. Daca aveţi o anumită formă, ca un fluture sau o inimă înaripată, sau un miros specific, pe care le iubiţi la modul absolut, atunci, poate, doar datorită legăturii emoţionale pe care o aveţi cu ea le puteţi folosi. Emoţiile reprezintă entităţi foarte puternice în Ritualul Arderii Lumânărilor. Acest tip de participare ceremonială dă naştere unei legături puternice cu subconştientul.

Culoarea este importantă în ritualul arderii lumânării din două motive. Primul este că, culoarea aleasă are o frecvenţă proprie. Ea va contribui la crearea unui câmp comun de energii asemenea unui pachet întreg. Împreună cu forma defineşte vbs. (vibraţia pe secundă) a valorii rezonanţei. Combinând aceasta cu forţa ataşamentelor voastre emoţionale ele vor deveni un potenţial catalizator pentru manifestare. Nu tot ceea ce vrem să începem o facem la început gândind? Da, deci ceea ce gândim reprezintă o componentă valoroasă a manifestării.

Ghid simplu pentru ritualul de ardere al lumânării

— Culoarea lumânării reprezintă frecvenţa pe care o vei amplifica şi elibera.

— Culoarea lumânării pe care o alegi este determinată de ce este nevoie.

— Lumânările ar trebui “pregătite” şi purificate înainte de fiecare folosire. Aceasta va curăţa lumânarea de orice negativitate acumulată. Eu recomand curăţarea lor cu o cârpă din bumbac 100%, de culoare albă. Frecaţi-le într-o singură direcţie, pentru a nu crea nici o încărcătură statică care ar putea afecta curgerea energiei. După ce curăţaţi lumânarea ţineţi-o în mâna şi faceţi o simplă afirmaţie de încheiere, ca un fel de “binecuvântare” a lumânării.

Niciodată nu amestecaţi lumânările folosite ex: Dacă o lumânare a fost folosită pentru vindecare să nu o folosiţi niciodată pentru altceva. Asta rămâne valabil pentru toate întrebuinţările. Amestecarea lumânărilor folosite pentru lucruri diferite, va genera un conflict de energii şi va diminua sau va tulbura frecvenţa.

— Aceasta este REGULA DE AUR a ritualului de ardere a lumânării. Niciodată nu folosiţi ritualul de ardere al lumânărilor pentru a cauza durere, disconfort sau pentru a manipula altă persoană împotriva Liberei lui Voinţe. Făcând asta se va crea o karmă negativă pentru cel care face aceasta. În ritualul arderii lumânărilor unu produce zece — asta înseamnă că orice faceţi altcuiva se va reîntoarce de zece ori la voi. Este o notă informativă pentru cei care nu sunt familiari cu acestea.

Legea Manipulării. Nimeni nu ar trebui să se roage, să provoace sau să efectueze orice iniţiativă gândind sau acţionând direct “către” sau “pentru” altcineva fără acceptul lui foarte clar. Nimeni nu ar trebui să facă vindecare sau orice implementare de energie către altcineva fără acordul celui în cauză. Este permis şi nu reprezintă o încălcare a Liberei Voinţe rugăciunea generală, provocarea sau mişcarea implementării energiilor pentru sau faţă de alţii. Ex: “Mă rog pentru înălţarea tuturor sufletelor.” “Pentru cei care au nevoie să-şi găsească sprijin şi siguranţă.” Acest exemplu nu abuzează de legile Manipulării.

— Nu suflaţi niciodată pentru a stinge o lumânare. Făcând asta afectaţi frecvenţa ultimei părţi a ritualului arderii lumânării. Respiraţia este o forţă care afectează energia şi este folosită în alte forme de vindecare. Cele două forţe creative ale “respiraţiei” şi “flăcării” pot intra în conflict cu efectele dorite. Mai degrabă folosiţi o cupă metalică sau mucarniţa (unealta specială pentru stingerea lumânărilor) pentru acest lucru.

UN EXEMPLU DE RITUAL DE ARDERE AL LUMÂNĂRII

Aici, voi da un exemplu de ritual standard de ardere a lumânării.

Mai întâi, recomand o scurtă meditaţie, doar pentru a vă curăţa energiile şi pentru a vă ajuta să vă concentraţi. Aceasta este o foarte bună practică, mai ales, dacă aţi avut o zi grea şi aţi intrat în contact cu multe energii negative.

Doar folosind transportul în comun spre casă poate fi suficient pentru a avea un motiv să vă curăţaţi înainte de a intra în cercul Luminii şi energiei. Vă puteţi imagina efectul dacă voi duceţi toate aceste conflicte negative cu voi în configuraţie? […]

Ţinând lumânările în mâinile voastre spuneţi binecuvântări sau afirmaţii spirituale cum ar fi “O, Univers sau Doamne, binecuvântează aceste lumânări”, «împlineşte-mi cererea dacă totul este în echilibru aşa cum am cerut».

Motivul pentru care cerem în felul acesta este că noi “gândim” că ştim de ce avem nevoie – dar aceasta poate fi sau nu adevărat. Noi vedem doar o mică parte din vasta lucrare a Universului. Câteodată nu suntem conştienţi de cele mai profunde motive pentru care lucrurile se petrec în viaţa noastră sau în jurul nostru. Aşa cum putem fi în conflict direct cu ceea ce ar trebui să se întâmple şi trebuie să se întâmple.

Aveţi încredere că Universul ştie dacă este potrivit cu ceea ce ar trebui să fie. De asemenea întrebăm într-o formă care ne oferă garanţia că nimeni nu va fi rănit sau afectat de cererea noastră.

Apoi trebuie să avem grijă să fim foarte profunzi, meticuloşi. Da, există un motiv pentru care trebuie să fiţi foarte profunzi. Când cereţi ceva, voi puteţi şti ce vreţi să spuneţi, dar dacă nu spuneţi CUM, atunci Universul vă va da aceasta prin cele mai scurte căi.

Energia curge pe calea cea mai puţin rezistentă. Asta înseamnă că va găsi o cale deschisă oriunde există una. Ca dirijori şi creatori ai orchestrei, ţine de noi să ne alegem experienţele cu responsabilitate. Se spune că Universul ne va ajuta odată ce am epuizat toate variantele posibile.

Aici este un exemplu a ceea ce vreau să spun. Să spunem că cereţi bani fără să spuneţi de ce şi cum. Acum, Universul aude această cerere şi îşi întăreşte toate energiile.

În următoarele 3 zile cazi într-o băcănie. Te răneşti. Primeşti un cec de $1200 de la asigurări. Bine, da, ai obţinut banii, dar cu ce preţ? O dată am cerut o maşină nouă. Mă săturasem de cea pe care o aveam. Am cerut în maniera asta. “O, Universule adu-mi o nouă maşină.”

Ei, peste două zile Universul mi-a adus o maşină nouă. Ştiţi cum? Am fost implicată într-un accident de maşină şi maşina mea a fost distrusă complet – bine, am primit ceea ce am cerut, nu-i aşa? Dar uitaţi ce m-a costat. Cererea mea a luat cea mai scurtă cale. Această întâmplare m-a învăţat o lecţie foarte valoroasă despre solicitări, cereri.

Daţi toate detaliile cu privire la ceea ce cereţi. Faceţi să vă parvină ceea ce cereţi în cel mai echilibrat mod. Asiguraţi-vă că nu vă va răni pe voi sau pe ceilalţi în vreun fel.

Începeţi aprinderea lumânărilor în sensul acelor de ceasornic, în ordine. Niciodată nu întrerupeţi ordinea, aceasta fiind o energie haotică. Cu fiecare lumânare aprinsă repetaţi obiectul sau efectul dorit.

Apoi, staţi liniştiţi pentru 10 sau 15 minute şi vizualizaţi obiectul, etc. înconjurat de culoarea lumânărilor pe care le folosiţi.

Inspiraţi adânc şi încet în interiorul de ex. triunghiului. După ce timpul acordat a expirat (de obicei, sunt necesare 10 sau 15 minute în interiorul formei) trebuie să stingeţi flacăra fiecărei lumânări. Nu suflaţi niciodată pentru a stinge flacăra. Respiraţia are propria ei putere şi sursă. Va intra în conflict cu energiile dorite. Folosiţi o cupă metalică sau o mucerniţă.

Şedinţa voastră s-a terminat. Puteţi, depinde de ce aţi cerut, să repetaţi asta în câteva şedinţe.

Sper că aţi găsit aceste informaţii utile şi de ajutor. Vă doresc multă bucurie şi sănătate.

SEMNIFICAŢIA CULORILOR. CULOAREA LUMĂNĂRII

ALB Este pentru curăţare. Folosiţi albul pentru a purifica o suprafaţă sau un eveniment. Albul este spiritual. Aduce liniştea mamei şi fătului în timpul sarcinii.
AURIU Aduce o soartă buna şi noroc. Aduce înţelegere profundă.
MOV Împrăştie negativitatea. Reduce paranoia. Ajută la înlăturarea obstacolelor. Înalţă spiritual.
VERDE Creşte încrederea în sine. Este folosit pentru a atrage banii. Echilibrează si vindecă energiile. Creşte vitalitatea şi rezistenţa.
MARO Pentru evitarea evenimentelor rele. Opreşte situaţiile de criză. Folosit pentru agricultură. Ajută la găsirea obiectelor pierdute. Cu cât este mai intensă culoarea cu atât mai intensă este vibraţia.
PORTOCALIU Linişteşte crizele nervoase. Folosit pentru situaţiile juridice. Culoarea se foloseşte înainte de a crea ceva , cum ar fi un cântec, un tablou etc. Este culoarea “atracţiei”. De asemenea e folosită pentru toleranţă spirituală.
LAVANDĂ Calmează, linişteşte vibraţia. Aduce înţelegerea profundă a interpretării viselor.
ROZ Atrage iubirea. Prietenie puternică. Atragerea sufletului pereche. Afecţiune.
ROŞU Pasiune şi sexualitate. Vitalitate şi curaj.
ALBASTRU Are un efect de “răceală”. Linişte sufletească şi contemplaţie. Ascuţime mentală. Frecvenţă spirituală ridicată.
GALBEN Nemaipomenit pentru meditaţie. Îndeplineşte dorinţele.
GRI Folosit pentru claritate. Pentru o minte limpede în luarea deciziilor. Pentru a aduce gândurile subconştientului în conştient.
NEGRU O culoare foarte puternică ce trebuie folosită cu cumpătare. Folosită pentru protecţie. Pentru a împrăştia orice. Opreşte supărările şi iritările din partea altor oameni sau lucruri.

Mai multe detalii aici: www.crystalinks.com/candles2.html

Traducere de Ioana Antohi © http://www.lucratorul-in-lumina.com

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.