Apa vie… fotografii făcute de Masaru Emoto

0

Fotografii făcute de Masaru Emoto

Punctul de plecare pentru cercetările doctorul Masaru Emoto au fost lucrările biochemistului american Lee Lorenzo, care, în anii optzeci ai secolului trecut a dovedit că apa, colectează şi stochează informaţia primită. Emoto a început să colaboreze cu Lorenzo. Scopul de bază a fost de a găsi modalităţile de vizualizare a efectelor obţinute. El a dezvoltat o metodă eficientă de a obţine cristale din apă, care anterior a fost tratată prin intermediul vorbirii, cuvintelor scrise pe vas, muzicii, sau mental.

Rezultatele activităţii de douăzeci de ani au depăşit toate aşteptările. Despre acestea, Dr. Emoto a comunicat la 16 martie 2004, la o întâlnire cu cercetătorii şi jurnaliştii din Polonia la Institutul de Geologie din Varşovia. Rezultatele cercetărilor au devenit o senzaţie. Numeroase şi diverse experimente, mii de fotografii au demonstrat în mod convingător că informaţia, primită de apă, este percepută şi reflectată în structura geometrică a cristalelor. Astfel, chiar ochiul liber poate distinge, ce reflectă această informaţie: binele sau răul. Informaţia poate fi comunicată apei, în orice limbă, şi chiar telepatic, la orice distanţă. Astfel, în timp ce se afla în Melbourne, Masaru Emoto a trimis gândurile sale apei, care se afla într-un laborator din Tokyo, şi acea apă a reacţionat fără întârziere, faptul care a fost confirmat de procesul verbal dublu sincron, care a înregistrat activităţile şi rezultatele lor.

Apa reacţionează la gândurile şi emoţiile oamenilor din jurul ei, la ceea ce se întâmplă cu oamenii şi aşa mai departe. Cristale obţinute din apă distilată, au o formă simplă, bine cunoscută de fulgi hexagonale. Acumularea informaţiei schimbă structura cristalelor, diversifică şi măreşte frumuseţea lor, în cazul în care informaţia este bună, şi invers, denaturează sau chiar distruge forma originală, în cazul în care informaţia este negativă, abuzivă. Apa codifică informaţia acumulată într-un fel neobişnuit. Trebuie de învăţat cum să-o decodăm. Dar uneori se întâmplă lucruri «ciudate»: cristale, formate din apă, aflându-se alaturi de flori, repetă forma lor, iar în cazul în care apei i s-a comunicat numele celor cinci religii mondiale de bază — creştinism, budism, hinduism, islam şi iudaism, din ea s-au format cristale, care seamănau cu faţa umană.

Apă vie? După cum ştim, ştiinţa începe de la măsurare, de la obţinerea datelor cantitative comparabile. În acest sens, activitatea de studiere a memoriei apei se află într-o etapă foarte timpurie. Valorile numerice, necesare pentru a face concluzii cantitative, sunt practic imposibile, deoarece nu este cunoscut principiul de codare a informaţiei sub formă de imagini geometrice. Dar, în ciuda acestui fapt, rezultatele sunt în mod evident, de o deosebită importanţă, deoarece deschid o nouă cale de cercetare a celei mai importante proprietăţi ale naturii — Vieţii.

Prima carte Dr. Masaru Emoto «Mesajele, care provin de la apa» a fost publicată în 2002. Ea a fost tradusă în multe limbi.

În lucrările altor autori găsim aşa anumite «fire», care ne pot ajuta să înţelegem procesul de percepţie şi memorizare a informaţiei de către apă. Aceasta poate fi, de exemplu, un grup de molecule care se află la distanţă de alte grupuri, de cel mult 33 nanometeri, care formează legături bifurcate, care se află într-o stare nestabilă. Aceste grupuri determină dezvoltarea structurilor cristaline de apă sub influenţa stimulilor externi. Imaginile dlui G. Malenkov arată aranjamente spaţiale ale moleculelor implicate în legături bifurcate ale apei.

Molecule implicate în legături bifurcate ale apei în stare lichidă.

Aceste imagini sunt foarte asemănătoare cu structurile holografice. Şi, dacă da, atunci ele prezintă — antene receptoare, care transformă informaţia primită în structurile lichide şi solide ale cristalelor de apă. Desigur, aceasta este doar una din ipoteze posibilele. Cu cât mai multe ipoteze vor fi găsite, cu atât mai bine.

Rolul apei în viaţa umană este enormă. Corpul uman este aproape în întregime construit din apa. Greutatea materialului de proteine în stare uscată la un om de statură medie este de numai aproximativ cinci kilograme. Apa în corpurile noastre – este unul dintre cele mai importante sisteme de informaţii şi comunicaţii.

Acest lucru ne aduce la concluzia să ne întoarcem din nou la întrebarea: ce este apă? Ce fel de apă noi bem? Ce informaţie introducem în noi şi împărtăşim prin intermediul gândurilor, emoţiilor şi acţiunilor? Cine dacă nu noi poartă responsabilitate pentru viitorul nostru şi viitorul copiilor noştri şi al Universului în general?.

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.