Misterul bolurilor tibetane

0

Misterul bolurilor tibetane

Buna ziua dragii mei, astazi as vrea sa vorbim despre misterul bolurilor tibetane…:)

Va invit sa aflati cea ce-mi place foarte mult si anume informatii despre terapia cu sunetele bolurilor tibetane. Tot aici v-am prigatit 3 compozitii originale unui om extraordinar Ben Scott impreuna cu Christa Michell pentru Chakra MULADHARA (culoare rosie), SVADHISTHANA (CULOARE PORTOCALIE) si MANIPURA (culoarea galbena). Sunt EXTRAORDINARE!!!

In anul 2008 la mine a ajuns un CD lui Ben Scott si Christa Michell “Tibetan Chakra Meditations”. As vrea sa va spun doar cateva cuvinte desre aceste persoane.

Ben Scott in anii 60 a renuntat la cariera lui de militar si a calatorit restul vietii, studiind si practicand yoga si meditatia. A locuit in manastirile tibetane, unde practica si meditatia cu bolurile tibetane. Ben povestea, ca bolurile folosite in Tibet pentru “Meditatia inimii” au 400 – 500 de ani.

In timp l-a scos un album extraordinar impreuna cu o fleitista britanica Christa Michell. Christa este pasionata de muzica vindecatoare; are mai multe albume, unul din care se numeste “Dolphin Love” si a fost vandut in 1999 in cantitate de 150.000 de exemplare.

Aceasta metoda de vindecare devine din ce in ce mai cunoscuta si la noi. Aveti posibilitatea s-o practicati in diferite centre spirituale din Bucuresti. Sau puteti sa va relaxati acasa, punand o inregistrare a acestor sunete. Gasiti un loc linistit, culcati – va jos. Puneti- va boxe din dreapta si din stanga capului dvs, sau langa picioare(boxele cu fata spre dvs). Relaxati-va…

Efectul terapiei prin sunet se poate vedea, apeland la metoda GDV Diagnosticare ininte si dupa sedinta!

PENTRU PROGRAMARE LA GDV DIAGNOSTICARE, VA ROG, SA-MI TRIMITETI UN EMAIL: SVETA.LUNGU@YAHOO.COM SAU  TELEFONIC 0725873459!

Bolurile tibetane sunt niste instrumente folosite de sute de ani de calugarii budisti in timpul meditatiei si al rugaciunilor. In medicina holistica bolurile tibetane sunt folosite in cadrul unei terapii prin sunet, care are scopul de a relaxa profund si de a restabili echilibrul corpului si al spiritului.

Bolurile tibetane au in compozitie sapte metale: aur – Soare, argint – Luna, mercur – Mercur, cupru – Venus, fier – Marte, staniu – Jupiter si plumb – Saturn.

Se considera ca prin terapia cu sunetele bolurilor tibetane se armonizeaza chakrele, se elimina blocajele energetice, se elimina stresul. Aceasta metoda de vindecare are numeroase beneficii pentru minte si corp.

Iata cateva dintre ele:

— relaxarea profunda
— armonizarea chakrelor
— sincronizarea celor doua emisfere ale creierului
— indepartarea blocajelor din meridianele energetice
— eliminarea starilor de nervozitate
— ameliorarea concentrarii
— vindecarea insomniei
— reactivarea propriului potential de vindecare
— stimularea creativitatii
— stimularea capacitatii meditative

Acest ritual prin sunete este folosit si pentru purificarea mediului inconjurator, bolurile tibetane se folosesc impreuna cu clopotei tibetani si betisoare parfumate. Purificarea energiilor negative din mediul in care traiti are o influenta pozitiva si asupra vindecarii interioare.

Voi reveni cu restul compozitiilor pentru inca 4 chakre.
Va doresc o relaxare profunda! O zi plina de lumina! Va imbrartisez! Namaste!

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.