Oglinzi – proprietati paranormale si feng shui

1

Oglinzi – proprietati paranormale si feng shui

Buna seara dragii mei, sper sa va placa tema de astazi: Oglinzi – proprietati paranormale si feng shui:).

Dupa postarea “Ce ascunde lumea oglinzilor” am primit multe intrebari. M-am gandit sa vorbim despre cateva aspect legate de influenta oglinzilor. Sunt sigura ca toti am auzit despre Feng Shui. Feng shui inseamna „vant” si „apa” in chineza – este arta ancestrala de a face energia vitala (chi) sa circule in asa fel ca sa creeze armonie si abundenta. Fiecare detaliu este important! Chinezii stiiau ca oglinzile au calitati deosebite. Tocmai de aceea folosirea oglinzilor in feng shui este atat de importanta.

DESPRE OGLINDA ISIDA CITITI AICI: http://blog.santasofia.ro/translighter-2/catalog/1209-oglinda-isidei-integrator-de-sistem-al-timpului

In feng shui oglinzile de obicei sunt folosite ca obiect de protectie impotriva energiilor negative.

Oglinda mica din centru este inconjurata opt trigrame, care reprezinta forta naturii. Oglinda “ataca” obiectul cu energie negativa pe care il reflecta si il intemniteaza cu cele opt trigrame. Aceasta oglinda este agresiva si de obicei nu se recomanda folosirea unei astfel de oglinzi.

Atentie! Nu este bine sa-o pozitionam in asa fel ca ea sa fie indreptam spre casa unui vecin.

Mergem mai departe. Oglinzile atrag energia. Daca un obiect este asezat in fata oglinzii, el este absorbit in interiorul acesteia. Prin urmare, functia oglinzii in feng shui este de a atrage o energie benefica acolo unde trebuie, sau de a extinde o zona cu energie pozitiva, daca aceasta este foarte mica.

Exista diferite tipuri de oglinzi. Oglinzile plane absorb si atrag in interior un obiect din partea opusa. De aceea este recomandat sa se afle in fata unei energii favorabile, astfel incat sa o atraga dintr-o parte in alta. Fiti atenti! Oglinda trebuie asezata in asa fel incat sa nu “vada” in interiorul ei obiecte suparatoare din exterior, de ex. cimitire, cladiri care au un unghi ascutit indreptat spre casa noastra. Din pacate multe cladiri moderne au acest design.

In feng shui, energia toaletelor nu este tocmai benefica, datorita faptului ca reprezinta o scurgere a energiei pozitive. Ce putem sa facem? Pozitionati o oglinda pe usa de la toaleta. Ea va disparea in mod simbolic, iar efectul negativ va fi diminuat. Este indicat ca atunci cand aveti o toaleta amplasata intr-un sector important pentru dumneavoastra (de ex. sectorul Dragostei si Casatoriei pentru persoanele singure, sau sectorul Copii pentru cei ce-si doresc copii), sa acoperiti usa toaletei cu o oglinda mare.

Nu este indicat sa avem pereti de oglinzi in bucatarie si mai ales in dormitor!

Inainte de a amplasa o oglinda pe un perete intreg, sa aveti in vedere ce anume va reflecta aceasta. Sa fiti atenti ca aceasta sa nu reflecta usa de la toaleta sau de la bucatarie. Cel mai important insa, este ca oglinzile sa nu reflecte usa de la intrare, deoarece va intoarce din drum orice energie pozitiva care ar putea sa intre in casa sau birou!

Oglinzile concave maresc un obiect daca se gaseste in apropiere, dar rastoarna imaginea unui obiect aflat la o anumita distanta. De aceea, pot fi folosite si ca obiect feng shui de aparare, asezandu-le cu fata spre orice forta fizica suparatoare. In ciuda tendintelor din designul modern, oglizile nu se plaseaza in dormitor in fata patului, deoarece acestea ne atrag energia vitala lasandu-ne epuizati.

Si acum CEL MAI INTERESANT! OGLINZILE AU PROPRIETATI PARANORMALE!

Sa stie ca oglinda a fost si este “un portal” catre alta lume. Sunt cazuri cand in oglinda apar imaginile oamenilor care au murit. Oglinda are “memorie”! De fapt, toate lucrurile poartă “amprente” din caracterul celor care le-au deţinut. Atârnarea pe peretele unei camere a unei oglinzi vechi este o acţiune oarecum riscantă. O oglindă veche, cu un trecut întunecat, generează adesea coşmaruri, evocări spontane de amintiri stranii, etc. Oglinzile “memoreaza“ stările sufleteşti, trăirile unui om, păstrează informaţii dar nu-şi “reamintesc” imaginile, ci semnificaţia lor. Aceste semnificaţii pot afecta psihicul noului proprietar. “Oglinda poate reda informaţiile stocate anterior. Această redare a informaţiilor poate afecta sănătatea oamenilor aflaţi în proximitate, în special a celor cu o sensibilitate sporită.”

DESPRE OGLINDA ISIDA CITITI AICI: http://blog.santasofia.ro/translighter-2/catalog/1209-oglinda-isidei-integrator-de-sistem-al-timpului

Deci, oglinzile au capacitatea de a «inregistra” emotiile si evenimentele care s-au intamplat in “fata” lor. Dupa care incep sa le transmita in exterior aceste energii. A fost descoperită o oglindă purtând inscripţia “Louis Arpo 1743” pe ramă, care a omorât 38 de persoane în decursul existenţei sale. Aceste lucruri, povestite la finele secolului raţiunii, pot ridica un semn de întrebare. Un timp s-a crezut că oglinda în cauză reflectă razele luminoase într-un mod aparte, apoi s-a bănuit că influenţa nefastă este cauzată de energia negativă acumulată la suprafaţa acesteia de-a lungul secolelor. Nu există o părere unanimă referitoare la oglinda cu tristă faimă amintită mai sus, însă tentativele de explicare a deceselor legate de aceasta continuă…

Asadar, fiti atenti cand va uitati in oglinda:)

Lumina si pace! Va imbratisez!

Share.

About Author

1 комментарий

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.