Oglinda – o usa catre viitorul, prezentul, trecutul si alte dimensiuni…

0

Oglinda – o usa catre viitorul, prezentul, trecutul si alte dimensiuni…

Oglinda — nelipsita din orice casa, aparent menita doar sa ne reflecte infatisarea:) Oglinda a fost folosita, inca din vremuri biblice, ca instrument de comunicare cu lumea spiritelor, ca “un portal de trecere” in dimensiuni paralele sau ca unealta magica de prezicere a viitorului. Toate aceste practice oficiate de vrajitori, samani sau vraci, au o permanenta si o varietate surprinzatoare de-a lungul timpului. Sticla sau metalele bine slefuite, chiar si apa au fost investite cu puteri supranaturale si implicate in ritualurile din toate colturile lumii. Antropologii rusi au descoperit ca samanii din Siberia aveau puterea de a vedea spiritele concentrandu-si atentia asupra oglinzilor. Scopul samanului era sa rezolve problemele vietii: razboaie, seceta, epidemii, si pentru asta consultau in oglinda spiritele inaintasilor. Si in credinta populara romaneasca exista multe superstitii legate de puterea oglinzii. Dictionarele definesc termenul de superstitie ca fiind o credinta primitiva in fortele supranaturalului, iar stiintele ii acorda o conotatie peiorativa, considerand-o rodul imaginatiei si al fanteziei omului.

Omul contemporan nu mai este in contact direct cu natura si cu elementele ei, nu mai acorda incredere fiintelor supranaturale. Insa omul modern atribuie in continuare puteri magice animalelor, pietrelor, numerelor sau anumitor obiecte, printre care si oglinda.

Psihologia nu respinge in totalitate credinta populara de atribuire a unor puteri supranaturale oglinzii. Psihologii confirma puterea acestor suprafete stralucitoare, care fac sa apara, sub forma de viziuni, intuitiile si presentimentele pe care le ascunde subconstientul uman. Sunt celebre in sensul acesta experimentele celebrului doctor american Raymond Moody, care a izbutit ca impreuna cu studentii sai sa “cheme” in oglinda spiritele unor rude defuncte, care au fost vizualizate in grup.

Subconstientul nostru este ca o punte de trecere intre constient si inconstient. Subconstientul stocheaza toate amintirile, deprinderile, vorbitul, mersul, etc. Insa din aceasta anticamera imensa de date, omul activeaza o portiune extrem de mica de informatii. Ce se intampla cu celelalte informatii? Ele sun foarte bine ascunse. Dar le putem accesa in anumite conditii. Putem sa vizualizam in oglinda anumite imagini care, odata descifrate ne ajuta atat in procesul de autocunoastere, cat si ca raspuns la anumite intrebari legate de subconstientul nostru.

In curand am avut o experienta personala cu o oglinda care se numeste — Oglinda Isidei. Oglinda Isidei funcționează pe baza efectului de inversare a undelor frontale, ca un corector de distorsiuni a structurilor spatio-temporale ale omului.

In momentul când o persoană se priveste în oglindă, între el și oglinda apare o holograma invizibilă, care afișează structura lui interna ideala. Această hologramă devine acel diapazon perfect, care acorda omul și reface integritatea acestuia. Apare posibilitatea de a ne indeparta de concepte, cum ar fi soarta sau karma. De asemenea ne putem intoarce in timp pe ramurile genealogice pentru a le reface.
Cu ajutorul oglinzii se poate merge în trecut, in viitor, cu scopul de a schimba evenimentul intr-un punct cheie, si descopera evenimente cheie de cotitura, de care depinde viata.

Mai jos gasiti un scurt material video cu inventatorul acestui dispozitiv — S. Avdeev. Domnul Sergei Avdeev  este fizician, Doctor in științe fizico-matematice, fondator, lider și director al Institutului de Modelare si Construire a Structurilor (IMCS) Novocherkassk, Rusia. Academician al Academiei Internaționale de IAFP. Dezvoltatorul sistemului de testare biologic (BTS). Inventatorul dispozitivului Translighter.

Despre acest subiect si nu numai vom discuta la primul Seminar — prezentare de Biointernet in Bucuresti. Cei interesati sunteti bineveniti!

Detaliile despre seminar gasiti AICI

Va invit sa aflati mai multe detalii despre aceasta Oglinda Magica, vizitand aceasta pagina: http://blog.santasofia.ro/translighter-2/catalog/1209-oglinda-isidei-integrator-de-sistem-al-timpului

Lumina si pace!

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.