Lucratorii in Lumina

0

Lucratorii in Lumina

Buna seara, dragii mei! Astazi din nou vorbim despre Lumina. Acest subiect se pare ca a devenit foarte discutat in ultimul timp. As vrea si astazi sa va prezint cateva ganduri si un video — interviu a unui om de stiinta, care lucreaza cu Lumina, traieste in Lumina si ne ajuta sa devenim mai luminosi, mai fericiti si mai impleniti! Vorbesc despre Domnul Doctor Serghei Avdeev.

Serghei Avdeev fizician, Doctor in științe fizico-matematice, fondator, lider și director al Institutului de Modelare si Construire a Structurilor (IMCS) Novocherkassk, Rusia. Academician al Academiei Internaționale de IAFP. Dezvoltatorul sistemului de testare biologic (BTS). Inventatorul dispozitivului Translighter.

Vom avea ocazia sa-l cunoastem personal la primul Seminar — prezentare de BioInternet in Bucuresti!

ne gândim din nou la bine-cunoscutele adevăruri: Iubirea — este LUMINA; DUMNEZEU — este LUMINA; Dumnezeu este IUBIRE!

Mai exista LUMINA de cunoastere și fenomene, cum sunt, Iluminarea, Ințelegerea. Observam că toate acestea sunt manifestări diferite ale Luminii in viața unei persoane.
Este evident ca , diferite manifestări ale LUMINII se deosebesc prin calitatea LUMINII.

Academicianul Boris Rauschenbach incearca sa gaseasca obiecte matematice și fizice, care se încadrează în definiția Marii Treimi. Un astfel de obiect matematic s-a gasit. Un vector într-un spațiu tridimensional și cele trei proiecții pe axele de coordonate.

Obiectul fizic s-a dovedit a fi LUMINA și cele trei aspect ale sale, care rezultă din interactiunea cu materia. DUMNEZEU TATĂL — lumina reflectată , DUMNEZEU FIULlumina refractata, DUMNEZEU DUHUL SFANT Lumina trecuta prin materie și absorbita de ea.

Serafim de Sarov considera activitatea principală a persoanei — dobândirea Sfântului Duh. Se pare că este necesar sa invatam sa absorbim cat mai multa LUMINA. In principiu este adevarat. Oamenii merg in diverse locuri Sfinte (surse de bioradiatii) și se incarca cu LUMINA. Incarcandu-se cu LUMINA devin insasi purtători a acesteia si o raspandesc în diferite locuri. Sporind astfel propria spiritualitate si spiritualitatea altora . Crește manifestarea Dragostei in Lume.

Prezenta LUMINII de calitate — puternică, luminoasă, multi-dimensionala, permite omului să devină o personalitate foarte luminoasă si puternică, să fie înțelept si conștiincios. O astfel de persoană se poate afla aproape la orice distanță și poate veni în ajutor cu LUMINA ei, întărind spiritul altei persoane, oriunde ar fi. Cu astfel de LUMINA pot fi recunoscute si inlaturate probleme, înainte ca acestea sa se manifeste. DRAGOSTEA catre intreaga LUME nu mai este o abstracție, ci devine o realitate. DRAGOSTEA se manifesta nu numai prin IUBIREA omului pentru toate lucrurile vii, ci si prin DRAGOSTEA LUMII catre om. Acest lucru se întâmplă pentru că omul devine un CREATOR, creind prin LUMINA lui Viata ,astfel si LUMEA începe să-l iubească si sa-l protejeze.

Produsele TransLighter creaza condiții pentru o schimbare calitativa a Luminiscentei omului, ii deschide larg CALEA, intareste SPIRITUL, il face mai puternic.

LUMINA SI PACE!

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.