Fizica cuantica si Leadershipul

0

Fizica cuantica si Leadershipul

Termenul „leadership” este polisemantic, şi nu poate fi tradus în limba română printr-un singur cuvânt care să exprime adevăratele lui semnificaţii. De aceea am intrat pe net ca sa descopar cateva definitii al acestui termen. Iata ce am gasit:
Leadership-ul înseamnă viziune, încurajare, entuziasm, dragoste, energie, pasiune, obsesie, consecvenţă, utilizarea simbolurilor, a fi atent la priorităţile altora, dramă adevărată (cauzată şide management), crearea eroilor la toate nivelurile, instruire, plimbări eficiente prin organizaţieşi încă o grămadă de alte lucruri” (Tom Peters & Nancy Austin. A Passion for Excellence. TheLeadership Difference. London: Fontana; 1986. p. 5-6).
Deci, inseamna ca

Leadershipul este principala componenta a schimbarii, asigurand viziunea, dar si dedicarea necesara pentru materializarea acesteia. Desi rezultatele impresionante ale liderilor lasa impresia ca nu pot fi atinse decat printr- o abilitate innascuta, leadershipul este, de fapt, o abilitate ce se formeaza prin educatie, experiente inedite, interactiune cu oameni inspirationali si, desigur, practica.

Aparitia leadershipului depinde intotdeauna de interactiunea dintre lideri, followeri si situatie. Din acest motiv, nu exista o „formula” de leadership care poate fi aplicata universal, fiecare persoana, grup, companie avand propriul stil de leadership. Aceasta natura situationala a leadershipuului face posibil ca, in functie de context, o persoana sa fie deopotriva lider sau follower.

STOP! VA DAU O VESTE EXTRAORDINARA — TOTUSI EXISTA O SOLUTIE!

In zilele noastre stiinta se dezvolta foarte rapid, apar inventii noi. Se pare ca fizica cuantica ne poate ajuta si in aceasta directie!

CUM? Am ramas surprinsa cand m-am intalnit cu persoanele care imi povesteau despre realizarile lor dupa ce au inceput sa-l foloseasca TRANSLIGHTERS. Cine este curios putem sa vorbim si va povestesc:). Sa stiti ca a venit momentul ca si tara noastra sa aiba posibilitatea sa-si foloseasca aceasta inventie!  Cei care considera ca sunt Leaderi si acele persoane ambitioase care vor sa devina Leaderi! Pentru voi avem un dispozitiv ABSOLUT SPECIAL — TRANSLIGHTER LEADER! Daca dati un click AICI, veti gasi mai multe detalii despre aceasta inventie ABSOLUT NOUA pe piata! Translighter — LEADER este un instrument care vă permite dezvoltarea calitatilor de leadership in mai puțin timp și mai eficient! A fost dovedit — FUNCTIONEAZA!

Mai multe detalii despre aceasta directie vom discuta la Primul Seminar — prezentare de BioInternet 10 — 12octombrie 2014 in Bucuresti!

Vom avea onoarea sa-l avem alaturi de noi pe Domnul Dr. Serghey Avdeev fizician , Doctor in științe fizico-matematice, fondator, lider și director al Institutului de Modelare si Construire a Structurilor (IMCS) Novocherkassk, Rusia. Academician al Academiei Internaționale de IAFP. Dezvoltatorul sistemului de testare biologic (BTS). Inventatorul dispozitivului Translighter.

Mai multe  detalii despre Seminar sunt AICI

Eficienta leadershipului depinde in mare masura de modul in care lideri isi definesc, urmeaza si impartasesc viziunea catre followeri. Liderul este responsabil de a-si face viziunea cat mai relevanta pentru followeri si de a-i motiva pe acestia in procesul de materializare a viziunii. Asadar, un bun lider este acela care are abilitatea, dar si responsabilitatea, de a determina, motiva, inspira si cauta metode de actiune, facandu-se astfel urmat.

Principalele trasaturi ale liderilor autentici, indiferent de domeniul lor, sunt: viziunea, integritatea, competenta, responsabilitatea, credibilitatea, responsabilizarea, empatia si entuziasmul. Principalele componente ale leadershipului sunt asadar: viziunea si integritatea. Viziunea orienteaza liderul spre viitor, iar integritatea si realismul sunt cele care il fac sa traiasca in prezent.

Asadar, Lumina va ofera un viitor stralucitor!

Voi aveti intrebari — noi avem raspunsuri!

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.