Cum sa crestem cristalul lichid al omului?

0

Cum sa crestem cristalul lichid al omului?

Acum câţiva ani, în librării au apărut primele cărţi al cercetatorului japonez Masaru Emoto — «Mesajele apei», «Codurile secrete ale cristalelor din gheaţă», etc. Pentru multe persoane din întreaga lume, aceste cărţi au devenit o revelaţie. Pentru că apa din jurul nostru, într-o varietate de manifestări ale sale, gândurile şi cuvintele oamenilor pot influenţa întreaga lume.

Cu ajutorul fotografierii de mare viteză Masaru Emoto a invăţat să obţină imaginea vizuală a apei în momentul congelării. Analizând probe de apă de la diferite izvoare în întreaga lume, savantul a realizat un şir de experienţe, folosind muzica, imagini, radiaţiile, rugăciuni, cuvinte tipărite şi pronunţate. «Apa are capacitatea de a copia şi memora informaţia. Să înţelegi apa – înseamnă să înţelegi universul, toate minunile naturii şi viaţa însăşi».

Unul dintre cele mai frumoase fenomene este cristalizarea apei. Când apa îngheaţă, particulele sale se unesc pentru a forma nucleul unui cristal. Acest nucleu creşte treptat şi, atunci când acesta capătă o formă hexagonala apare cristalul vizibil de apă. «Adevărul universului capătă o formă, şi devine vizibil doar pentru câteva secunde. Şi în această scurtă perioadă se deschide fereastra într-o lume cu adevărat magică. Intreg universul se află într-o stare de vibraţie. De ani de zile, cercetarea apei, m-au învăţat că aceasta este principiul fundamental al universului. Existenţa este o vibraţie …» — a observat Masaru Emoto.

La momentul de fata experementele cu cristalele apei sunt folosite in toata lumea. Cercetatorii rusi au DESCOPERIT INCA O PROPRIETATE A APEI, si anume ca PRIN CRESTEREA DIMENSIUNII A CRISTALULUI LICHID AL OMULUI, CRESTE COMPLEXSITATEA DE PERCEPTIE A INFORMATIEI (CREATIVITATE, INTELIGENTA). Stim foarte bine ca organismul nostru contine 85% APA!!!

Apare o intrebare:  CUM PUTEM SA CRETEM DIMENSIUNEA CRISTALULUI LICHID AL OMULUI?

Institutul de Modelare si Construire a Sistemelor (IMCS) din Rusia sub conducerea Dl. Dr. Serghey Avdeev au elaborat o gama de dispozitive care cresc dimensiunea cristalului lichid. Aceste Adaptoare de sistem se numesc TRANSLIGHTERI.translighters1 Dupa multiple experemente sa dovedit ca Translighter ne ajuta sa devenim mai sanatosi, mai puternici, mai intuitivi, mai creativi; sa crestem complexitatea perceptiei a informatiei! Cu alte cuvinte sa imbunatatim calitatea vietii noastre si sa ne bucuram de ea!

In zilile noastre sunt inventate diferite filtre de apa pentru a filtra, dezinfecta, ioniza, deduriza, alcaliniza apa. Insa aceste filtre nu rezolva un aspect extrem de important — STRUCTURIZAREA APEI!!!

Apa structurata (apa cu adevarat pura! in primul rand INFORMATIONAL!) este o apa cu proprietati deosebite si se gaseste foarte rar in natura. Daca i se modifica structura, compozitia, temperatura, ea capata proprietati enigmatice si implicit proprietatile biologice asupra organismului sint si ele diferite.

APA structurata poate fi elaborata si de propriul organism, dar in cantitati nesatisfacatoare, datorita radicalilor liberi (acumulati in timp) din organism, care inhiba procesele celulare de obtinere a apei pure.

Acest tip de apa structurata s-a obtinut pe cale artificiala, pentru a se completa deficitul biologic de apa pura.

Mai jos puteti vedea cateva imagini su un grafic, care ne vorbesc despre aceste rezultate:

translighter apaLACUL BAIKAL ESTE CONSIDERAT CEL MAI CURAT LAC DIN LUME!!!

Calitatea apeiDupa cum sa vede structura cristalului si dimensiunea lui au crescut! Este ABSOLUT EVIDENT ca Translighter ne poate ajuta sa inbunatatim semnificativ nu numai starea fizica al organismului nostru, ci si performantele psihologice si spirituale.

La data de 10-12 octombrie vom organiza Primul Seminar — Prezentare Biointernet, unde vom avea onoarea sa cunoastem pe Domnul Doctor Serghey Avdeev. Va invitam cu drag sa participam impreuna la acest eveniment si sa crestem dimensiunea cristalului lichid al corpului nostru!

Detalii despre Seminar le gasiti AICI.

Lumina si pace!

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.