O voce launtrica

0

O voce launtrica

O voce launtrica, o certitudine inexplicabila… Manifestarile intuitiei sunt multiple. Cu totii i-am simtit efectele intr-un moment sau altul. Iata un ghid succint de utilizare a intuitiei, atat pentru sustinatori, cat si pentru sceptici.

Putem oare sa ne incredem insa in acest al saselea simt? Nu, spunea pana nu demult majoritatea oamenilor de stiinta. Cu toate acestea, unii savanti au cercetat acest fenomen captivant. In prezent, numeroase laboratoare se ocupa de facultatea aceasta a „presentimentului”. Directorul departamentului de psihologie al Universitatii din Amsterdam, Dick Bierman, este categoric: „Experimentele ne demonstreaza ca spiritul nostru este capabil sa anticipeze si sa faca un mic salt in viitor, pentru a ne preveni asupra unui pericol”.

George Soros, omul de afaceri ungur si unul dintre marii specialisti in finante de la ora actuala, recunoaste ca, atunci cand isi administreaza afacerile, nu tine cont doar de ratiune. Orice plasament nepotrivit ii provoaca dureri de spate insuportabile. Semnul acesta ii da de inteles ca lucrurile vor lua o intorsatura proasta… Fiecare are propriul sau „detector”.

Terapeuta australiana Judee Gee nu considera intuitia drept un instrument ezoteric, ci o modalitate de a intra in contact cu trairile intime si de a invata sa te cunosti. „Pentru a-i ajuta sa-si depaseasca blocajele, am recurs la tehnici de masaj si la metode psihoemotionale”, continua Judee Gee. „Odata parcurse aceste proceduri de baza, ei isi regasesc treptat increderea in propriile lor perceptii launtrice.”

Exista si alte metode care ne pot ajuta in dezoltarea intuitiei. Fizica cuantica ne arata ca toti suntem Lumina. Imbunatatind luminiscenta proprie putem sa devenim mai sanatosi, mai creativi, mai intuitivi.

In ziua de astazi au aparut inventii noi care ne ajuta sa crestem aceasta Luminiscenta. In postarile mele am vorbit deja despre Adaptoare de sistem — TRANSLIGHTERS. Are forma unui card de plastic. Insa structura care este incastrata in acest card ne ajuta sa ne schimbam viata in bine. Incepem sa atragem situatii noi, oameni noi, sa inbunatatim comunicarea, sa facem alegeri si decizii corecte, adica sa devinim mutl mai intuitivi, mai sanatosi, mai fericiti!

Va reamintesc ca vom organiza pe 10-12 octombrie in Bucuresti Primul Seminar — Prezentare cu inventatorul acestor dispozitive — Dl. Dr. Serghey Avdeev.

Mai multe detalii despre seminar si CONDITIILE DE PARTICIPARE sunt AICI.

ATENTIE! Saptamana viitoare vom organiza o prezentare GRATUITA pentru cine vor sa afle mai multe detalii despre seminar si idea BioInternetului. Va asteptam cu drag! Urmatiri postarile! Voi reveni cu detalii despre locatia in care va fi aceasta prezentare gratuita.

Mai jos va propun un material video — interviu cu Dl. Dr. S. Avdeev — Ideologia produselor. BioInternet.

Lumina si pace!

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.