România, fruntaşă la capitolul accidente mortale. Exista o iesire?!

0

România, fruntaşă la capitolul accidente mortale. Exista o iesire?!

Adaptorul de sistem — ECONORM!

Potrivit datelor Comisiei Europene, media europeană de accidente mortale în 2012 este de 55 de persoane la un milion de locuitori. România ocupă locul 2 în top 5 al ţărilor unde se produc cele mai multe accidente mortale.

Astfel, Lituania ocupă primul loc cu 100 de persoane la un milion de locuitori care îşi pierd viaţa într-un accident rutier, urmată de România cu 94 de persoane la un milion de locuitori, Polonia cu 93 de persoane la un milion de locuitori, Grecia cu 92 de persoane la un milion de locuitori.

Cele mai sigure străzi pe teritoriul Uniunii Europene sunt în Malta, unde anul trecut 26 de persoane dintr-un milion de locuitori şi-au pierdut viaţa, urmată de Marea Britanie cu 28 de persoane la un milion de locuitori, Suedia cu 31 de persoane la un milion de locuitori, Danemarca şi Ţările de Jos care au înregistrat 32 de persoane la un milion de locuitori.

Potrivit ultimul raport al Ministerului Afacerilor Interne, anul trecut un român a murit la fiecare 4 ore într-un accident de maşină. Datele arată că în 2012 s-au produs 9.355 de accidente de circulaţie, soldate cu 2.040 de persoane decedate şi 8.848 rănite grav, ceea ce comparativ cu perioada similară a anului 2011 reprezintă o creştere a numărului de accidente cu 65, a numărului persoanelor decedate cu 22 şi a numărului persoanelor rănite grav cu 80.

Ce putem sa facem ca aceste accidente sa fie din ce in ce mai putine? Oamenii de stiinta de la Institutul de Modelare si Costruire a Structuriliror sub conducerea Dl. Dr. Serghei Avdeev, au elaborat o gama de dispositive printre care este si adaptorul de sistem – ECONORM.

Arata ca un card de plastic, insa structura lui ne ajuta sa crestem siguranta in trafic. Chiar daca suna ciudat — cum un card de plastic poate sa ne ajuta in aceasta directie?, — totusi se intampla!

Va invit sa vizitati aceasta pagina pentru a afla mai multe detalii despre Econorm! http://blog.santasofia.ro/translighter-2/catalog/1688-translighter-econorm

ATENTIE! VA INVITAM LA PRIMUL SEMINAR DE BIOINTERNET IN ROMANIA! VOM AVEA ONOAREA SA AVEM ALATURI DE NOI PE DOMNUL DOCTOR SERGHEI AVDEEV! VA INVITAM SA INVATAM DE LA SURSA!

DETALII DESPRE SEMINAR SUNT AICI: http://blog.santasofia.ro/biointernet-2/seminar-biointernet/1427-seminar-de-biointernet-romania

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.