Ideologia

0

Ideologia

Care este Ideologia noastra? În prezent, pe piață există o mulțime de produse pentru rezolvarea problemelor similare cu cele pe care le rezolva adaptorii de sistem (Translighter). La prima vedere, între ele nu există diferențe fundamentale. Cu toate acestea, acest punct de vedere este greșit.

Adaptoarele de sistem (Translighter) au o serie de caracteristici care le disting pozitiv din mulțimea inventiilor existente pe piata.

Cea mai importanata este ideologia folosita în structura dispozitivelor Translighter!

translighters1

Dispozitivele pe care ni le ofera piata pot fi împărțite în două ideologii:

• Prima ideologie — este protecția. Se presupune că există factori negativi de care trebuie sa te protejezi. Problema actiunii negative al acestor factori la nivel structuro-informational poate fi rezolvata daca blocam canalul prin care este livrata informatia structural nefavorabila (similar cu protecția reală, unde sunt folosite diverse ecrane, costume, etc ..). Pe termen scurt, o astfel de ideologie este destul de eficace. Cu toate acestea, prin canalele blocate in afara de informatii negative pot fi livrate si informatii necesare persoanei pentru a lua decizii corecte. Asadar, aceasta informatie nu ajunge la persoana respectiva, si ca rezultat duce la distorsiunea posibilitatilor de adaptarea organismului. Prin urmare, utilizarea prelungita a dispozitivelor de protecție nu este recomandata.

•Alta ideologie — armonizarea. Dezvoltatorii folosesc în structura produselor lor, legile armoniei, de care (dupa parerea dezvoltatorilor) duc lipsa utilizatorii acestor dispozitive, si care „posibil” pot fi de folos utilizatorilor. Sunt folosite armonizatoare naturale: pietre, plante si metale. Mulți oameni cunosc despre proprietățile benefice ale pietrelor. Dar această ideologie, cu toata atractivitatea aparenta, are si un număr de dezavantaje. În primul rând, dezvoltatorii pot gresi utilizarea legii armoniei alese. În al doilea rând, lumea în care trăim este în continuă schimbare, iar oamenii trebuie să se schimbe odată cu lumea. Prin urmare, armonizatoarele, de asemenea, trebuie să fie schimbate. Pietrele trebuie să fie schimbate în functie de pozitia Lunii, plantele ar trebui să fie, de asemenea, intrebuintate în funcție de stare, data de naștere, și alți factori (în caz contrar, cel mai bun rezultat pe care puteți conta este lipsa rezultatului). Armonizatorul este ca un diapazon, adaptează organismul la o anumită «melodie». În cazul în care «melodia» este mereu aceeasi, e ca si cum am fredona in continuu acelasi „cantec”. Vremuri noi — melodii noi!!!

Adaptoarele de sistem (Translighter) realizeaza — Ideologia de NORMALIZARE!!!

Fiecare obiect are propria sa structură, care determină natura interacțiunilor intre acest obiect cu altele. Omul are cea mai complexa structura. Această structură contine tot ce are nevoie o persoană pentru a fi sănătosa și fericita, acest fapt este natural. În același timp, numeroși factori (cum ar fi mediu genetic, expunerea la câmpuri electromagnetice, etc). modifica functionarea naturala a acestei structuri.

Astfel, în realitate, între natural și ce se manifesta, există o diferență semnificativă. Interferența diversilor factori duce la perturbare a functionarii canalelor de informare și denaturează informațiile ajunse la om. Aura, potrivit unor cercetători, este manifestarea sistemului informațional uman, care comunica prin transferul informațiilor , catre organismul nostru si eliberarea acesteia în mediul înconjurător. Scăderea în densitate si deformarea Biocâmpului ne arata de fapt dereglarea activității acestui sistem informational. Organismul în mod constant încerca sa restabileasca canalele de percepție, curatind Biocâmpul (aura). Cu toate acestea, in conditiile de puternica poluare informationala a mediului, pe care însuși omul o creeaza prin diverse moduri, organismul este incapabil sa faca față sarcinilor de restabilire, și de multe ori pur si simplu iroseste această energie.

Adaptoarele de sistem ne ajută la oprirea pierderilor de energie. Pentru a fi mai pe inteles vom face o comparatie, imaginați-vă un bec murdar – daca indepartam mizeria de pe el , intensitatea luminii va fi mult mai mare. In realitate , intensitatea luminii nu s-a modificat,este aceeasi, noi doar am curatat becul.In acelasi mod functioneaza dispozitivele Translighter asupra utilizatorilor, restabilind nivelul de energie ca urmare a reducerilor pierderilor ineficiente. In aceasta situatie campul energetic al organismului nu se modifica. Adaptoarele nu adăuga energie din exterior, ci permit organismului sa utilizeze mai rațional și economic resursele proprii.

translighter windowsAdaptoarele de sistem ajuta la refacerea canalelor de informare. Acțiunea principală a acestor dispozitive — normalizarea și coordonarea structurii organismului nostru cu structurile externe, adică eliminarea conflictului dintre acestea.

Cum se manifesta efectul de normalizare? Esența este că parametrii corpului (endocrin, imun sau a altor sisteme) revin la normal, adică, parametrii mai mici decât normal sunt în creștere, iar cei peste normal — se reduc.

Efectul de normalizare ne permite să spunem că adaptoarele de sistem nu sunt daunatoare. Cand parametrii sunt în limite normale (naturale), nu se întâmplă nimic, în caz contrar – parametrii se schimba pana la nivelul normalului (naturalului). Cu rare excepții, multi dintre parametrii corpului uman sunt departe de a fi la nivel normal(natural), așa că schimbările pozitive vor fi vizibile folosind adaptoarele de sistem.

Datorită faptului că la baza adaptaoarelor de sistem se afla ideologia de normalizare, utilizarea lor duce la functionarea la nivel normal(natural) a tuturor sistemelor organismului. Se reface Biocâmpul nostru, se refac canalele informationale, crește capacitatea de adaptare a organismului,si rezistenta lui la factori nebenefici.

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.