Testimoniale. Impersii de la seminarul de Biointernet si experiente observate dupa folosirea Adaptoarelor de sistem – Translighters

0

Testimoniale

Impersii de la seminarul de Biointernet si experiente observate dupa folosirea Adaptoarelor de sistem – Translighters.

Seminarul a fost absolut magnific, am simtit ca traiesc o alta realitate, intr-o alta dimensiune.

Dl. Serghey Avdeev ne-a povestit multe lucruri despre fizica cuantica, despre cum functioneaza acest univers si despre realitatile paralele, cum ne putem influenta traseul vietii, acestea fiind explicate inclusiv prin grafice si principii ale fizicii, desi toate acestea pareau teoretice, dar doar pareau pentru ca ce am simtit a fost multa multa lumina si intelegere.

A fost un seminar practic, care ne-a ridicat nivelul de energie, l-am simtit ca un boost natural de energie, si nu unul artificial care in cateva zile se evapora, aceasta crestere nu s-a produs pe infuzie de entuziasm ci mai mult pe o intelegere a lucrurilor mai complexe intr-un mod usor, care mi-a dat o stare de liniste si o stare de cunoastere si incredre mai mare in faptul ca noi suntem cei care creem lumea care ne inconjoara.

Pentru ca impreuna cu logodnicul meu Panos am achizitionat majoritatea dispozitivelor quantice, am avut ocazia sa lucram cu ele si in timpul seminarului, dar si dupa. Astazi cand scriu acest testimonial sunt exact 12 zile de cand le folosim. Sunt multe de povestit,voi incerca sa rezum experientele observate in urma folosirii dispozitivelor.

Deoarece noi locuim in Grecia, am avut de facut cale lunga de intoarcere din Bucuresti in Salonik, sunt 800km, aveam deja de cateva zile dispozitivul Econorm in masina, ce am constat este ca intr-adevar consumul de combustibil s-a redus cu 15 %, oboseala nu s-a mai resimtit, cand de obicei la jumatate drumului eram rugata sa conduc, de data aceasta a condus doar un singur sofer tot drumul fara sa resimta oboseala, luand in considerare drumul din Bulgaria, cine stie cunoaste 🙂

Cum am ajuns am instalat dispozitivele pentru geamuri – adaptor Windows, initial nu am simtit ceva deosebit in legatura cu efectul acestora, insa ce s-a intamplat in zilele urmatoare , este interesant. Casa in care locuim are o energie buna insa locuind la ultimul etaj avem un balcon foarte mare deschis (in Grecia toate blocurile au balcoane deschise ) si din cauza umezelii, ploilor din ultima vreme au inceput sa se decojeasca peretii, si de 3 luni de zile tot aveam in minte sa reparam acest lucru, sa chemam pe cineva sa dea jos totul si sa vopseasca, dar nicidecum nu aveam curaj sa-I cer proprietarului acest lucru. Miraculos cumva am fost sunati de proprietarul apartamentului sa ne intrebe daca avem nevoie de ceva, i-am spus cererea, a fost foarte deschis, s-a oferit sa plateasca, si am gasit si pe cineva care sa ne efectueze lucrarea la un pret foarte avantajos.

Despre dispozitivul Super si Blaga ar fi multe de spus, ce a fost evident este urmatorul lucru: comunicarea si intelegerea intre noi doi s-a imbunatatit, comunicarea cu cei din jur a devenit mai eficienta, lucruri pe care le vorbeam cu cineva de multe ori, de data aceasta au fost intelese si aplicate.

Intram in magazine, desi initial fara clienti, in 2 minute se face coada dupa noi. Si pentru noi este surprinzator.

Somnul a devenit linistit, cateva zile m-am trezit la 6.30 dimineata plina de energie si chef de actiune.

Eu am incercat sa pun adaptor Super sub perna sa vad ce efect va avea, si daca va avea. De ceva de mai mult de un an ma tot macina o situatie, desi dormeam suficiente ore, nu ma puteam odihni, ma tot gandeam poate este efectul antenelor de pe bloc poate a campurilor electromagnetice, poate …cine stie. Efect, dorm ca un bebelus si ma trezesc bine dispusa, de parca mi-a luat cineva o greutate din zona capului.

Ne-a crescut concentrarea asupra sarcinilor pe care ni le propunem zilnic, le facem intr-un timp mult mai scurt si concis fara sa ne abatem pana le ducem la bun sfarsit.

Adaptorul Lad este excelent !!! Pot lucra la calculator ore in sir fara sa simt oboseala si lipsa de energie.

Adaptorul Eureka o folosesc zilnic in timp ce ma apuc de o sarcina noua , pentru a gasi modalitati rapide si eficiente de a o indeplini. Chiar si catelul meu are o pasiune pentru Eureka, de cateva ori l-am prins ca ia banda Eureka de pe masuta sau de pe pat depinde unde o gaseste si o duce la el in patut 🙂

Ar fi multe altele de povestit, insa as dori sa tin unele experiente pentru mine. Si cand ma gandesc ca au trecut doar 12 zile.
Recomand cu toata caldura toate dispozitivele, sunt niste amplificatoare a starii de bunastare care de fapt este o stare naturala a omului. Multa Lumina va doresc tuturor!

Share.

About Author

Leave A Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.